CUM E RELATIA CU PARTENERUL TAU, DACA ARE ACEEASI ZODIE CA TINE

(continuare din numărul trecut)

Relația Capricorn – Capricorn

Doi Capricorni vor analiza cu mintea limpede avantajele și dezavantajele unei relații între ei și vor rămîne împreună doar dacă numărul avantajelor este impresionant. Dacă sînt înzestrați cu aceleași calități și aceeași inteligență, se vor respecta reciproc, se vor sprijini și se vor sfătui unul pe altul… dar momentele pasionale vor fi destul de rare.

Relația Vărsător – Vărsător

De obicei, nativii Vărsători sînt excentrici. Poate de aceea, o relație între ei va fi una de succes, pentru că vor reuși să îi accepte celuilalt toate nebuniile și vor intra în jocul lui. Dragostea se va naște din dorința de a comunica unul cu celălalt și, chiar dacă nu sînt firi pasionale, vor rămîne împreună pentru că se vor înțelege mult mai bine decît cu alți parteneri.

Relația Pești – Pești

Se spune despre nativii Pești că sînt idealiști, visători și chiar mai romantici decît Racii. Relația dintre ei trebuie să fie perfectă, ca un basm în care prințul o cucerește pe prințesă doar cu inima lui. Atîta vreme cît pretind amîndoi că totul este perfect, relația poate continua. Dar, dacă se lasă copleșiți de probleme, nu au șanse să reziste împreună.

Sursa: libertatea.ro