CUM E RELATIA CU PARTENERUL TAU, DACA ARE ACEEASI ZODIE CA TINE

(continuare din numărul trecut)

Relația Balanță – Balanță

Nativii din Balanță sînt mereu în căutarea partenerului ideal și, chiar dacă îl găsesc, este posibil să nu îl recunoască la timp și să îl piardă. Cînd se întîlnesc două Balanțe, dacă există chimie între ele, la început va fi minunat. Se vor iubi, vor petrece mult timp împreună, vor face totul ca celălalt să fie fericit, dar nu va dura prea mult…

Relația Scorpion – Scorpion

Funcționează numai dacă între ei se naște o pasiune atît de puternică, obsedantă și tulburătoare, că nu va muri niciodată. Dacă nu există o atracție explozivă de la prima întîlnire, între ei nu va fi nimic niciodată. Puține relații rezistă între doi Scorpioni, dar sînt printre cele mai pasionale și rezistente dintre toate.

Relația Săgetător – Săgetător

Cînd doi aventurieri se îndrăgostesc, vor avea una dintre cele mai pasionale și spontane legături. Semne de Foc, cei doi vor trăi totul la maximum, dar pasiunea dintre ei nu va rezista prea mult timp dacă nu se bazează pe o prietenie sinceră și puternică. De multe ori, doi Săgetători preferă să se despartă fără resentimente, decît să îl urmeze pe celălalt.

(continuarea în numărul următor)