CUM E RELATIA CU PARTENERUL TAU, DACA ARE ACEEASI ZODIE CA TINE

Cînd împarți aceeași zodie cu iubitul(a) tău poate fi o binecuvîntare, dar și o provocare. Cunoscîndu-te pe tine, îl cunoști și pe el, aveți multe lucruri în comun, dar vei descoperi că există și diferențe care pornesc tocmai de la aceeași temă astrală. Cînd reacționați la fel în fața problemelor, va fi mai greu să faceți compromisuri și să găsiți o cale de împăcare, dacă sînteți la fel de încăpățînați. Iată cîteva sfaturi care vă vor ajuta în relația de dragoste.

Relația Berbec – Berbec

Amîndoi vor să domine, amîndoi vor să se impună și niciunul nu cedează. Atracția fizică este, însă, atît de puternică, încît îi va ajuta să treacă peste problemele cotidiene. Partea bună este că niciunul nu îi poartă pică celuilalt și amîndoi vor căuta să se împace cît mai repede după o ceartă.

Relația Taur – Taur

În mitologie, Taurul era arhetipul amantului ideal. Legătura dintre doi Tauri este relația perfectă, sinceră, deschisă și plină de pasiune. Pentru amîndoi, stabilitatea, sentimentele și senzualitatea sînt prioritare și fiecare va face tot posibilul să păstreze aceste valori intacte.

Relația Gemeni – Gemeni

Ar putea fi căsnicia perfectă, pentru că amîndoi știu ce vrea celălalt, amîndoi vorbesc deschis despre dorințele lor și se sprijină reciproc. Cu toate acestea, este posibil ca între doi Gemeni să nu existe atracția erotică pe care o au alte zodii, ceea ce le-ar putea destrăma legătura.

(continuarea în numărul următor)