CU CINE N-AR TREBUI SA COMUNICATI, PE BAZA SEMNULUI ZODIACAL

Unele persoane sînt atît de otrăvitoare, încît vă pot muta toată viața cu susul în jos, deci este important să le evitați cu orice preț.

BERBEC: TAUR

Cînd doi oameni încăpățînați se întîlnesc, așteaptă-te la un dezastru. Berbecul în încercarea sa de a fi în prim-plan poate fi considerat de Taur, otrăvitor.

TAUR: SĂGETĂTOR

Taurul are o minte clară și o viață măsurată pînă cînd se întîlnește cu Săgetătorul. După întîlnire, totul se duce de rîpă. Săgetătorul îi dă Taurului o mulțime de motive să-și facă griji în privința comportamentului său. Taurul este prea lent pentru schimbare, în timp ce Săgetătorul se îndreaptă spre el la viteză maximă. Săgetătorul este atît de otrăvitor pentru Taur, încît în cîteva zile Taurul poate merge literalmente de la categoria prinților la a cerșetorilor.

GEMENI: VĂRSĂTOR

Gemenii și Vărsătorul vor sta pur și simplu într-un cerc, fără a se dezvolta. Desigur, va exista o scînteie între ei, dar distracția și divertismentul lor se vor sfîrși cînd situația va scăpa de sub control.

RAC: GEMENI

Deși Racul își menține imaginea unei persoane impunătoare, el este de fapt foarte sensibil. Această sensibilitate va cauza neînțelegeri cu Gemenii.

LEU: CAPRICORN

Leul în sine este un semn destul de complicat. El are un ego puternic și dorința de a fi întotdeauna în centrul atenției. Prin urmare, atunci cînd el stă în preajma unui Capricorn, ambii vor fi nefericiți.

FECIOARĂ: PEȘTI

Fecioara și Peștii sînt două semne clare. Ei fac o treabă excelentă, separat unul de celălalt, pînă cînd încep să se întîlnească sau pur și simplu să comunice. Problema este că Peștii sînt sensibili, în timp ce Fecioara este critică și ambii sînt destul de pasivi cînd vine vorba de emoții.

BALANȚĂ: BALANȚĂ

Prea multă bunătate este dăunătoare, așa puteți descrie relația a două Balanțe. Cînd două personalități fermecătoare, superficiale, subiective, cu o povară pentru frumos vin împreună, se așteaptă la haos.

SCORPION: BERBEC

Scorpionului îi place să păstreze secretele și să fie puțin ciudat, dar se transformă în compania unui Berbec. Atunci cînd Berbecul intră în viața unui Scorpion, el înclină neobosit linia de plutire. Scorpionul este prea fragil pentru a face față modalităților provocatoare și intruzive de comunicare ale Berbecului.

Sursa: citateimpresionante.ro