CU CE CALITATI NEBANUITE SE LAUDA NATIVII GEMENI

Acuzați adesea că sînt prea vorbăreți, superficiali și impulsivi, nativii din zodia Gemeni au o mulțime de calități cu care se pot lăuda. Unele dintre ele se văd de la prima întîlnire, pe altele le descoperi pe parcurs. 

1. Caractere puternice

Este adevărat că Gemenii par superficiali la prima vedere, dezorganizați și împrăștiați, dar nu te lăsa păcălită de aparențe. Este doar o mască pe care nativii zodiei și-o confecționează cînd nu vor să iasă în evidență. În realitate, Gemenii au o personalitate puternică și sînt foarte calculați cînd își urmăresc propriile interese. Au opinii puternice și își apără ideile, chiar dacă nu le strigă în gura mare ca alții. Și nici nu se lasă conduși de emoții cînd au un obiectiv clar de atins.

2. Sociabili și diplomați

Se spune despre Balanțe că sînt cele mai diplomate din tot zodiacul, dar nici Gemenii nu se lasă mai prejos. Știu să întrețină o discuție interesantă, schimbă subiectul cînd lumea se plictisește și nu devin niciodată virulenți fără motiv. Niciodată nu își fac prietenii de rîs în public, chiar dacă aceștia greșesc. Ba, din contra, încearcă să împace lucruri și să nu se simtă nimeni prost tratat.

3. Onești, mai ales în dragoste

Nativii Gemeni sînt foarte sinceri cu ei înșiși, sînt foarte siguri pe sentimentele lor și sînt fideli cînd iubesc cu adevărat. Se spune despre ei că sînt mincinoși și falși, că sînt oameni cu două fețe, dar aceasta este doar o impresie de suprafață. Pot avea tot felul de relații, pot avea tot felul de prieteni și de iubiți, dar pe toți îi țin la distanță pînă găsesc dragostea adevărată. Ei spun de la început cît de interesați sînt și cît de mult vor investi într-o relație, fără să dea speranțe false nimănui.

Sursa: libertatea.ro