Crimă teribilă în Marea Britanie – o fetiță de 10 ani a fost ucisă de tatăl, mama vitregă și unchiul ei!

Tatăl, mama vitregă şi unchiul Saraei Sharif, o fetiţă în vîrstă de 10 ani, au fost acuzaţi de uciderea acesteia a anunţat Poliţia din Surrey, citată de BBC, potrivit news.ro.

Urfan Sharif, 41 de ani, partenera sa Beinash Batool, 29 de ani, şi fratele lui Urfan, Faisal Malik, 28 de ani, din Hammond Road, Woking, au fost puşi sub acuzare.

De asemenea, fiecare dintre ei a fost acuzat că a provocat sau a permis moartea unui copil.

Cadavrul Sarei a fost găsit la locuinţa sa în 10 August. O examinare post-mortem a relevat că a suferit „răni multiple şi extinse”.

Cei trei adulţi au părăsit Marea Britanie plecînd spre Pakistan în 9 August.

Aceştia au fost arestaţi Miercuri seară pe aeroportul Gatwick, după ce au debarcat dintr-un zbor venind din Dubai. Vineri dimineaţă, Poliţia din Surrey a confirmat că au fost puşi sub acuzare.

Cei cinci fraţi ai Sarei, cu vîrste cuprinse între unu şi 13 ani, au călătorit şi ei în Pakistan în 9 August împreună cu cei trei adulţi, Copiii au fost găsiţi Luni de Poliţia din Pakistan, la casa tatălui lui Sharif, şi de atunci au fost mutaţi într-o instituţie guvernamentală de îngrijire a copiilor din ţară.

Poliţia din Surrey a precizat că mama Sarei, Olga Sharif, a fost informată cu privire la cele mai recente evoluţii şi beneficiază de sprijinul unor ofiţeri specialişti.