COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Săgetătorului:

Compatibilitate excelentă: Săgetător-Berbec, Săgetător-Leu, Săgetător-Balanţă, Săgetător-Vărsător

Compatibilitate bună: Săgetător-Gemeni, Săgetător-Săgetător

Compatibilitate acceptabilă: Săgetător-Taur, Săgetător-Rac,Săgetător-Scorpion, Săgetător-Capricorn

Compatibilitate redusă: Săgetător-Fecioară, Săgetător-Peşti

Săgetător - Berbec

Săgetător şi Berbec? Foc cu Foc? Nu cumva vă simţiţi ca la turnir?

Săgetătorul vede lucrurile de undeva de mai sus, poate că lui îi place să exploreze şi, din acest motiv, un Berbec o să-l ajute întotdeauna să înceapă lucruri minunate.

Este un fel de dragoste la prima vedere în care două scîntei se pot contopi pentru a visa, într-o secundă, la un viitor cu totul altfel!

Există aici o energie fascinantă, care vă poate scoate din timp, care vă poate aduce la o incandescenţă deosebită, fie afectiv, fie mental - nu atît de copleşitoare precum a unui Leu, dar suficient de explozivă, avînd însă tendinţa să se stingă foarte repede!

Atenţie, deci, la acest Foc care, dacă nu are direcţie, poate incendia instantaneu totul!

Putem vorbi despre combinaţia ideală, deoarece şi Săgetătorul şi Berbecul sînt fiinţe spontane, extrovertite, existînd riscul ca ambii să se manifeste uneori mai "pătimaş". În măsura în care acest aspect este conştientizat, controlat şi apoi depăşit, iubirea lor are şansa (Jupiter) de a-i transforma (Marte) pînă în profunzime.

Totuşi, Săgetătorului nu-i plac angajamentele pe termen lung iar Berbecului nu-i convine să se afle în altă "zonă afectivă" decît în centrul atenţiei sau vieţii celuilalt. Accentul pus pe importanţa propriei persoane îi poate aduce în mijlocul arenei, transformînd relaţia de cuplu într-o competiţie afectivă, de gen "care pe care", cei doi devenind o singură flacără şi sfîrşind astfel competiţia. Tocmai de aceea e bine ca ei să evite acelaşi loc de muncă. În orice moment, gustul vieţii în doi poate fi alterat de gustul puterii.