COMPATIBILITĂŢI ZODII

Leu - Săgetător

Leu şi Săgetător. Foc şi Foc. Da, iată o relaţie în care ai să te simţi împlinit! Săgetătorul îţi poate oferi multe.

Amîndoi aveţi tendinţa de a considera dragostea că pe o mare aventură, amîndoi sînteţi înflacăraţi şi nici unul nu se stapîneşte prea mult. Săgetătorul te va stimula intelectual şi emoţional. Iată ce-i trebuie unui Leu că să devină fidel. Deschiderea ta către tot ce este viaţă, aventură, extravaganţă, se potriveşte cu personalitatea extrovertită a Săgetătorului, care va aprecia toate calităţile tale la justa lor valoare. Amîndurora vă place libertatea şi vă place să fiţi mereu în grupuri de oameni, să întîlniţi noi persoane, să ieşiţi în lume. Acest Aer te va aprinde şi te va satisface din toate punctele de vedere. Pe de altă parte, este greu să faci un Săgetător să fie devotat, dar dacă cineva poate şi are cele mai mari şanse din zodiac, acesta este un Leu. Calităţile tale de lider scot la iveală tot ce e mai bun din acest Săgetător.

Încrederea ta de sine, mîndria cu care ştii să păşeşti în viaţă îl vor încînta pe Săgetător, care nici nu prea are probleme cu şefia, aşa că te va şi lăsa să preiei conducerea. Uneori ai să simţi că parcă acest nativ era făcut pentru tine.

Probleme? Fiind acelaşi element că şi tine (Foc), are cam aceleaşi defecte, adică s-ar putea să cam aveţi probleme dacă nu o să cădeţi de acord: certurile cu scîntei, cuvintele grele şi alte arme din arsenalul acesta s-ar putea să cam iasă la iveală. Săgetătorul este un nativ foarte direct şi uneori o să te rănească spunîndu-ţi adevărul în faţă, ceea ce îţi cam zdruncină încrederea în tine. Apoi, nici unul dintre voi nu este prea "de casă" său pragmatic, aşa că poate angajaţi pe cineva să măture prin casă... Şi, desigur, cumva trebuie să va gîndiţi şi la un mod de a FACE banii la care visaţi.

Săgetătorul este un semn foarte flexibil, poate chiar prea flexibil. Greu se hotărăşte să ramînă lîngă cineva pe o perioadă mai îndelungată. Dar cînd îl va întîlni pe mîndrul Leu, fascinaţia va fi prea mare. Apropo, nici nu este aşa de mîndru ca tine, aşa că nu se va supăra dacă primeşti tu toate laudele, ba chiar o să-ţi mai dea şi el, din plin.

Fiind semnul filosofilor, desigur că o conversaţie cu un Săgetător nu poate fi decît strălucitoare. Adesea o să va treziţi analizînd probleme filosofice, iar comunicarea dintre voi este excelentă, fiindcă vă stimulaţi intelectual unul pe celalalt. Săgetătorului nu-i place să stea prea mult pe acasă, aşa că o să ieşiţi mult în lume, o să călătoriţi chiar, fiindcă este un nativ mereu în căutare de locuri şi experienţe noi.

Dragostea va fi creatoare, chiar jucăuşă la început, şi mereu pasională. Săgetătorul nu face lucrurile pe jumătate nici în acest domeniu. Nu te grăbi prea mult şi nu fi nechibzuit, totuşi. Săgetătorul nu vrea să trăiască într-o colivie, fie ea şi aurită. Dă-i puţina libertate de mişcare, şi se va întoarce mereu la tine.

Aşadar, o relaţie în care te vei simţi împlinit şi mereu stimulat. Tot ce ai tu mai bun va ieşi la iveală alături de un Săgetător şi toate dorinţele regale vor fi împlinite.