COMPATIBILITĂŢI ZODII

Leu - Scorpion

Leu şi Scorpion? Foc şi Apă. Frumos, pasionant, dar... de scurtă durată.

Atracţie fizică fantastică, fiindcă potenţialul ambilor este foarte mare. Scorpionul este la fel de extravagant, de înflăcarat şi de senzual ca şi tine. Dacă toate problemele s-ar rezolva în pat, aţi fi cel mai armonios cuplu din lume. În plus, deoarece este la 90 de grade faţă de tine în zodiac, şansele unei atracţii "la prima vedere" sînt şi mai mari. Dar scad mult şansele unei relaţii pe termen lung.

Dar... Scorpionul, deşi te va pune pe piedestalul pe care îl meriţi, n-o să-ţi şi spună chestia asta. Nu doar fiindcă este secretos, ci şi pentru ca aşa crede că trebuie făcut. Leul este prea adesea semnul cel mai uşor de manipulat, fiindcă este atît de sensibil la laude. Iar ca semn de apă, care le are cu intuiţia, Scorpionul ştie asta şi va profita. Pe de altă parte, este posesiv şi gelos, iar ţie n-o să-ţi placă prea mult chestia asta. Din punctul tău de vedere, este pur şi simplu un nativ dificil şi prea temperamental. Dificil pentru că se deschide destul de greu în faţa altora: deşi poate că vorbeşte mult, ca să-i ajungi în suflet îţi va trebui multă răbdare şi mult tact. Şi tare s-ar putea să te plictiseşti pe drum.

Ca şi cum toate astea nu ar fi de ajuns, Scorpionului îi cam place să aibă conducerea şi nici nu înţelege dorinţa ta de admiraţie constantă: pentru el, eşti prea pretenţios şi cam ostentativ. Cînd va veni vorba de o relaţie de lungă durată, nu vei avea posibilitatea să domini, iar asta poate aduce la disperare orice Leu de treabă. Asta şi deoarece sînteţi amîndoi semne fixe, adică încăpăţînaţi şi inflexibili.

Scorpionul percepe dragostea într-un mod mai misterios, mai sentimental decît tine. Sub toata pasiunea aceea se ascund torente de dragoste adîncă, pe care adesea nu prea le înţelegi. Scorpionul nici nu vorbeşte mult, aşa că este şi mai greu de ajuns la inima sa.

Dacă aţi putea depăşi tendinţa de a concura pentru postul de şef şi dacă amîndoi aţi şti să ascultaţi mai mult ceea ce spune sau vrea celălalt, ar putea deveni o relaţie înfocată. Dacă!