COMPATIBILITĂŢI ZODII

Leu - Taur

Leu şi Taur. În două cuvinte? Conflicte, conflicte. Adică prea multe conflicte de personalitate.

Taurul trebuie să facă totul ca el. Este încăpăţînat ca un taur şi mai este şi semn fix, ca şi tine, nu? Păi se încăpăţînează şi el, ce credeai? Cheltuieşti prea mult pe chestii prea luxoase? Taurul nu e dintre cei care tac şi înghit. Iar ţie, toate ca toate, dar criticile chiar că nu-ţi plac. Ai o idee nemaipomenită şi vrei să faci ceva îndrăzneţ? Lasă că vine Taurul şi aşa-ţi taie aripile, de nu te vezi, cu prudenţa lui. Ca să nu mai spunem că refuză constant să-ţi recunoască adevărata valoare, să te admire aşa cum trebuie să o facă orice muritor de rînd (vorbim de regele Leu, nu? e normal să străluceşti oriunde te-ai duce!), şi are nevoie el însuşi de prea mult devotament. De ajuns ca să înţelegi de ce nu merge?

Dar s-o luam şi altfel... Luam un ceaun, facem un Foc mare şi puternic (Leul) şi punem în ceaun o bucată de Pămînt (Taurul). Ce iese? O bucată de Pămînt şi mai tare decît înainte: poţi să spargi pietre cu ea! Taurul nu poate fi înmuiat de Focul tău. A, dacă ştii să reglezi intensitatea Focului şi dacă Pămîntul nu e chiar aşa de tare, ci are şi ceva Apă prin el (sau chiar Aer), desigur, se poate. Dar oricum durează muuuuult, fiindcă Taurul este foarte încet şi greu de urnit. Ai răbdare? Merită? Asta trebuie să fie întrebarea.

Nimic, dar nimic pe lumea asta nu irită mai mult un Leu decît ignorarea. Toate ca toate, dar să te ignore cineva, să nu-ţi dea atenţie, asta e peste puterile răbdărilor tale! Va trebuie nişte planete bine puse prin semne de Apă, ca să faceţi relaţia asta să reuşească. Desigur, cu puţin efort... numai cine nu vrea nu poate! Dar aici îţi va trebui mai mult efort. Să nu mai cheltuieşti atîta, că Taurul e zgîrcit şi chiar dacă ARE bani, tot se uită cam lung cînd tu faci cea mai bună investiţie într-o chestie mai scumpă decît trebuie (el nu prea înţelege proverbul cu "sînt prea sărac să-mi iau lucruri ieftine", nu întotdeauna).

Taurul are nevoie de multă, multă dragoste, de afecţiune, de emoţii intense... Dragoste şi emoţii ai tu, dar afecţiune constantă, pe termen lung, sentimentalisme zi de zi, hai să fim serioşi, ce, altă treabă n-ai?

Sexual... da, probabil ca DE AICI trebuia de început! Fiindcă aici, într-adevăr, toate barierele cad şi eul se dizolvă: atracţia fizică dintre voi este foarte mare şi amîndurora vă place să faceţi dragoste la fel de mult. Taurul este foarte senzual şi un maestru al artei de a face dragoste (păi dacă e guvernat de Venus, cine n-ar fi un maestru în aşa ceva?). Nu va fi foarte atent la tot ce spui: este foarte practic şi nu se încrede prea mult în ce spune lumea. Dar dacă ştii să-l iei încet, ai să vezi că toate par să meargă mai bine. De fapt, acesta este şi secretul în privinţa Taurului: ia-l încet.