CIT DE GELOS ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

Ne naştem cu ea, o dobîndim în timp din cauza diferitelor experienţe mai puţin plăcute sau este un apanaj al neîncrederii generale în oameni, oricum ar fi ea, gelozia face parte din viaţa majorităţii. Gradul de intensitate cu care o trăim fiecare este influenţat şi de semnul astral care ne marchează existenţa.

Berbec

Deşi este din fire un spirit pasional care trăieşte tot felul de aventuri de-a lungul vieţii sale, nativul zodiei Berbec este foarte sensibil atunci cînd vine vorba de a fi minţit sau înşelat. Iar gelozia lui se transpune, deseori, în ieşiri necontrolate, iraţionale, uneori chiar agresive, mai ales că Berbecul nu este omul compromisului – el nu se joacă cu noţiuni de genul: stimă de sine, respect, demnitate, orgoliu, ele sînt sfinte pentru nativul acestei zodii.

Taur

Nativul zodiei Taur se luptă cu Racul şi Scorpionul pentru primele locuri ale clasamentului atunci cînd vine vorba despre gelozie: el se naşte cu o natură posesivă care îl ghidează toată viaţa, analizează fiecare detaliu, devin repede suspicioşi, nu iartă infidelitatea sau dacă o fac, iartă cu mare dificultate. Gelozia lor vine, totuşi, dintr-o altă motivaţie decît cea a Berbecului, de exemplu – Taurul este gelos pentru că iubeşte stabilitatea, echilibrul, liniştea sufletească. Pentru că astea sînt motoarele vieţii sale, Taurul tinde să rămînă fidel şi foarte corect cu partenerul său. De aceea, el are aşteptări atît de mari de la celălalt...

Gemeni

Despre Gemeni nu putem spune că sînt geloşi decît în situaţii extreme, cînd lucrurile devin evidente sau cînd este pus în faţa unui fapt împlinit. În general, nativul din Gemeni nu îi permite geloziei să pătrundă în minte şi suflet, fiind un iubitor de libertate şi urînd cel mai mult monotonia. Acceptă flirtul partenerului pentru că şi el îl practică frecvent şi ar rezolva orice prin comunicare, chiar şi micile scăpări comportamentale. Extrem de inteligent, cel născut sub semnul astral Gemeni îşi dă foarte repede seama cînd este înşelat, fără să caute nod în papură.

(continuarea în numărul următor)