CINCI CELE MAI PUTERNICE ZODII

V-aţi întrebat vreodată care sînt cele mai puternice zodii ale horoscopului? Tăria de caracter, perseverenţa, motivaţia, ambiţia, sînt printre trăsăturile de caracter pe care le au în comun oamenii puternici.

Berbec

Nativii Berbeci au un entuziasm egalat doar de energia lor. Au curajul de a se aventura acolo unde alţii nu s-ar încumeta, iar în politică se simt ca peştele în apă. Berbecul este recunoscut ca fiind extrem de direct atunci cînd are ceva de spus, indiferent de cît de deranjant ar fi ceea ce gîndeşte. Nu cunosc teama atunci cînd îşi pun ceva în cap, trăind pentru a da piept cu provocările. Nici nu-i de mirare că Berbecul face parte din cele mai puternice zodii.

Leu

Nativii din zodia Leului ar putea sta pe acelaşi nivelul cu cei din zodia Scorpionului, spre diferenţă de celelalte trei zodii considerate puternice: Capricorn, Berbec şi Săgetător. Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet. Ca şi Scorpionul, Leul este un lider înnăscut şi, de regulă, reuşesc să aibă succes în ceea ce-şi propun, în special în zona politică sau la nivel de conducere în corporaţii. Carismatici şi foarte încrezători, activi din cale afară, cu o atitudine generoasă, au darul de a-şi atrage simpatia şi de a cuceri foarte uşor oamenii. Faptul că se foloseşte cu eficienţă de această trăsătură califică Leul în rîndul celor mai puternice zodii.

Scorpion

Dispute referitoare la cel mai puternic semn zodiacal există între astrologi dintotdeauna, însă Scorpionul se pare că iese cîştigător la puncte. Misterioşi, fermecători şi inteligenţi, nativii din Scorpion sînt lideri înnăscuţi, dăruiţi să-şi ducă la îndeplinire menirea cu orice preţ, acel tip de oameni despre care se spune că nu este bine să te pui. Energia lor fabuloasă şi determinarea de care dau dovadă în atingerea scopurilor, dorinţa lor de a conduce îi face irezistibili în faţa multora. Scorpionii, care au ca simbol pasărea Phoenix, stau extraordinar de bine şi la capitolul intuiţie, ceea ce îi ajută enorm în atingerea obiectivelor. Nu-i vezi că-şi ies prea des din fire, dar întotdeauna să te aştepţi la răzbunare. În ciuda acestei trăsături negative, Scorpionul face parte din cele mai puternice zodii.

Săgetător

Nu în ultimul rînd, nativii din Săgetător sînt independenţi, curajoşi şi au darul de a privi aproape mereu partea plină a paharului în viaţă. Generoşi, sînt în stare să-şi dea cămaşa de pe ei pentru a ajuta un seamăn aflat la ananghie, iar sinceritatea lor îi face demni de admiraţie. Este posesorul unei mari puteri intelectuale şi are o extraordinară dorinţă de deschidere către lume şi mondenitate. Este atras de valorile înalte, profund morale şi este convins că oamenii îşi pot depăşi condiţia prin educaţie. Convingerile sale puternice şi vasta capacitate de a citi dincolo de rînduri au reuşit să includă Săgetătorul în rîndul celor mai puternice zodii.

Capricorn

Muncitori, loiali şi sinceri, Capricornii sînt extrem de puternici, deşi poate că nu lasă această impresie la prima vedere. Au o voinţă cu adevărat de fier, particularitate care se regăseşte la acest nivel la foarte puţine zodii. Sînt extrem de logici, foarte ambiţioşi şi mereu dispuşi să muncească din greu atunci cînd întrevăd rezultate pozitive într-o perioadă scurtă de timp. Nu în ultimul rînd, nativii din Capricorn sînt prieteni de nădejde, fiind acele persoane care rămîn alături în cele mai dificile momente.

Sursa: citateimpresionante.ro