CELE MAI FRUMOASE TRASATURI ALE ZODIEI PESTI

Soarele a intrat în zodia Pești, zodia care marchează începutul primăverii și care se numără printre cele mai norocoase semne ale zodiacului. Dacă ești născut în Pești sau ai prieteni și rude în această zodie, iată cu ce trăsături frumoase vă puteți lăuda.

Afecțiunea, o trăsătură de lăudat

Puține zodii se arată atît de grijulii și afectuoase cu persoanele apropiate precum Peștii. Pentru ei, familia este totul și sînt capabili de mari sacrificii. Dacă iubesc pe cineva, o vor face pentru totdeauna și vor avea mereu încredere în acea persoană. Știu să fie alături de cei dragi în momentele de cumpănă, să le ridice moralul și să le ofere dragostea lor cînd au mai multă nevoie!

Responsabilitatea, caracteristică pentru Pești

Deși nu par la prima vedere, nativii Pești sînt deosebit de responsabili cu viața lor și cu cei din jur. Le place să planifice totul pe termen lung și iau în calcul tot felul de variante, în cazul în care apar situații imprevizibile. Chiar dacă par visători și dezinteresați, la muncă sînt dedicați și lucrează cu profesionalism.

Intuiția, ajutorul lor în momente de cumpănă

Semnul de Apă al Peștilor amplifică puterea lor de a presimți și de a intui desfășurarea unor evenimente. Chiar și nativii care nu cred în abilități paranormale au momente în care își dau seama că se pot baza pe intuiția și sentimentele lor pentru a lua cele mai bune decizii.

Creativitatea, o bază în carieră

Cu greu găsești printre Pești matematicieni, ingineri sau fizicieni. În schimb, ei sînt atrași de domeniile mai puțin exacte, dar mai creative. Sînt scriitori, actori, jurnaliști, arhitecți sau istorici. Peștii sînt pasionați de artă și meșteșuguri tradiționale, sînt atrași de religie și credințe, dar și de misterele lumii.

Politețea le intră Peștilor în sînge

Mai rar să primești o replică răutăcioasă din partea unui Pește. Nativii acestei zodii sînt politicoși și amabili, discreți și diplomați. Ei știu cum să abordeze un subiect delicat sau o persoană mai pretențioasă. Numai dacă îi scoți din sărite, vor pune lucrurile la punct, dar nici atunci nu vor renunța la minimul de politețe.

Sursa: libertatea.ro