CELE MAI CREDINCIOASE ZODII

(continuare din numărul precedent)

Leu. Cei născuţi sub acest semn astral sînt foarte surprinzători cînd vine vorba de credinţă: uneori pot fi atît de înclinaţii spre religie încît ajung habotnici, alteori sînt foarte distanţi de tot ce presupune teoriile spirituale.

Norocos în mod natural, Leul are un filtru de protecţie al sufletului şi al psihicului său care uneori se poate confunda şi cu o credinţă puternică, dar de cele mai multe ori se transpune în instinctele sale de vînător şi în ego-ul foarte puternic.

Fecioară. Acest semn zodiacal este acut logic, o Fecioară nu va lua niciodată o decizie din motive pur sentimentale sau psihice – scepticismul ei specific are nevoie de dovezi. Ceea ce ar putea să însemne că o mare parte dintre Fecioare nu vor adopta credinţa ca pe o parte însemnată din viaţa lor, fără să fie nici porniţi împotriva acestei idei sau a susţinătorilor ei.

Balanţă. Balanţa este un semn astral profund intuitiv, foarte sensibil în raport cu ceilalţi, mari consilieri şi empatici cu tot ce e în jurul lor. Au o credinţă înnăscută pe care nu o analizează, dar nici nu o ridică pe culmi prea înalte – e credinţa care îi urmăreşte pe parcursul vieţii aşa de simplu şi într-un mod autentic încît nici el nu îşi dă seama că se încadrează în top-ul celor mai credincioase zodii. Asta fără să fie neapărat un practicant...

Scorpion. Mai mult predispus la ocultism şi energii greu de explicat, nativul din Scorpion nu se poate numi unul dintre credincioşii zodiacului european decît poate în ultima parte a vieţii sale. În schimb, este un adept al puterii psihice, are o intuiţie de invidiat şi crede în ceea ce numim telepatii.

(continuarea în numărul următor)