CEA MAI ''ASCUTITA'' ZODIE!

Nativii născuţi sub influenţa acestei zodii sînt perfecţionişti, ambiţioşi, orgolioşi, încăpăţînaţi, introvertiţi, cu un spirit critic dezvoltat şi cu o personalitate pe măsură. De multe ori, atitudinea lor ascuţită şi puternică este un motiv suficient să nu le fie foarte simpatici celor din jur. Probabil v-aţi dat seama că vorbim despre nativul Capricorn.

Cînd un Capricorn pare că te priveşte de sus s-ar putea să fie doar din dorinţa lui de a avea o privire de ansamblu şi a înţelege mai bine lucrurile. Să nu uităm să imaginea reprezentativă a acestei zodii este o capră de munte, care iubeşte înălţimile şi singurătatea. Aparenta lui aroganţă este doar un scut care îl protejează de o intruziune în universul său aparte. Dincolo de aparenta răceală, femeia Capricorn este una sensibilă, caldă, gata să ofere şi să primească afecţiune.

În situaţii limită, femeia Capricorn ştie cum să-ţi păstreze calmul, tactul şi diplomaţia. Din cauza acestei stăpîniri de sine, cei din jur o pot acuza de superficialitate şi prefăcătorie. Viaţa alături de un Capricorn nu este una uşoară, pentru că nativul este foarte greu de satisfăcut şi cere foarte mult de la partener.

Fiind un semn de Pămînt, Capricornul este foarte orientat spre rezultat, analitic şi pragmatic. Foarte rar prinzi un Capricorn pe picior greşit pentru că el ştie să-şi calculeze acţiunile şi să nu se arunce în situaţii necunoscute. Deşi mulţi nativi nu îl pot suferi, Capricornul poate să fie un prieten de nădejde tocmai cînd alţii se aşteaptă mai puţin.

Sursa: one.ro