CE ZODIE ITI VA MARCA DESTINUL

CAPRICORN. Îți planifici viața încă de la grădiniță și te bazezi foarte mult pe rațiune. Acesta este și motivul pentru care duci un trai exemplar, dar fără prea multe emoții. Fiind un idealist și un căutător, nativul din Pești va reuși să te abată de la rutină și să te facă să trăiești cu adevărat! Sînt, însă, mari șanse să îl îndepărtezi, pentru că nu îți place să simți că pierzi controlul.

VĂRSĂTOR. Nu suporți regulile și te vei răzvrăti împotriva tuturor principiilor și situațiilor care intră în conflict cu credințele tale. Vei duce o viață de boem, în care adevărul va fi centrul atenției tale. De la această călătorie te vei lăsa, însă, abătut de nativul Gemeni, care va reuși să te aducă cu picioarele pe pămînt în momentele cheie din viața ta.

PEȘTI. Preferi să îți duci viața în umbră, departe de ochii celorlalți! Riști să fii perceput ca fiind arogant, însă adevărul este că ești extraordinar de sensibil. Odată ce te atașezi de cineva, nu îl vei mai scoate de la inima ta nici după ce va face cele mai îngrozitoare fapte. Destinul tău va fi marcat de un Scorpion, care te va răni atît de tare, încît îți va da puterea de care ai nevoie pentru a trece prin viață ca un erou.

Sursa: libertatea.ro