CE ZODIE ITI VA MARCA DESTINUL

RAC. Familia și prietenii sînt cele mai valoroase posesiuni ale tale și ai face orice pentru a-i mulțumi. Te iei foarte mult după intuiție, de aceea nu prea contează statutul social sau material al celorlalți. Destinul tău va fi marcat de o Fecioară care va reuși să te cucerească prin eleganța de care dă dovadă chiar și în cele mai stresante situații.

LEU. Îți place să fii în centrul atenției și foarte greu va reuși cineva să îți stîrnească admirația. Chiar dacă nu poți concepe că cineva ar putea fi mai bun decît tine, Berbecul va avea o influență importantă asupra vieții tale. Cu încăpățînarea și impulsivitatea lui va reuși să te aducă cu picioarele pe pămînt atunci cînd vei avea cea mai mare nevoie.

FECIOARĂ. Ești perfecționistul zodiacului! Tînjești după un echilibru în lume și te deranjează orice abatere de la normalitate. În dorința ta de a face totul bine, ai tendința de a fi foarte critic, dar un Taur va reuși să îți mai potolească aceste ieșiri. Nativul acestei zodii va ști cum să te facă să te relaxezi și te va învăța să îți trăiești viața.

(continuarea în numărul următor)