CE TREBUIE SA FACI CA SA AI KARMA POZITIVA IN FUNCTIE DE ZODIE!

Karma reprezintă o teorie străveche conform căreia oamenii atrag în viața lor evenimente bazate pe faptele și gîndurile lor. Află de la astrologi ce trebuie să faci pentru a avea o karmă pozitivă în funcție de zodia ta!

BERBEC. Nu te mai plînge! Nimănui nu-i plac oamenii care aduc negativitate în orice discuție. Învață să povestești prietenilor doar despre momentele bune din viața ta, iar gîndurile tale vor atrage energia pozitivă. Este bine cunoscut faptul că oamenii vor să fie mereu în preajma persoanelor charismatice care ridică moralul tuturor, astfel în conversațiile cu cei din jur începe întotdeauna cu subiecte care îți aduc zîmbetul pe buze și care te fac să te simți bine, deoarece în acest mod vei face loc karmei pozitive în viața ta în cel mai scurt timp!

TAUR. Ca să atragi karma pozitivă în viața ta este nevoie să vizualizezi cu ochii minții tot ceea ce îți dorești să primești, iar gîndurile, odată vizualizate, se vor materializa. Nu te gîndi niciodată la ceea ce îți lipsește, ci doar la ceea ce iți dorești și la faptul că ești recunoscător pentru tot ceea ce există în viața ta în prezent.

GEMENI. Pentru a avea o karmă pozitivă, este necesar să te iubești mai mult pe tine însuți, apoi pe cei din jur, iar toate lucrurile bune pe care ți le dorești vor apărea în viața ta cînd te aștepți mai puțin. Nu lăsa loc sentimentelor de ură sau invidie să te acapareze, pentru că acestea se vor transforma în energie negativă și se vor întoarce asupra ta asemenea unui bumerang.

RAC. Pentru o karmă pozitivă notează-ți zilnic pe niște post-it-uri cuvinte care atrag evenimente pozitive în viața ta. Cuvinte precum „iubire”, „sănătate”, „fericire” te vor face zilnic să te gîndești la lucrurile cele mai importante din viața ta și le vei atrage fără să conștientizezi. Lipește post-it-urile pe frigider și citește-le zilnic, cu zîmbetul pe buze!

LEU. Fii recunoscător și mulțumește zilnic pentru tot ceea ce ai! Nu te concentra pe aspectele negative ale existenței tale, ci doar pe cele pozitive, iar acestea nu vor înceta să apară în viața ta de zi cu zi. Zîmbește cît mai des, fii bun cu cei din jurul tău și mulțumește-te cu tot ceea ce ai, astfel vei atrage o karmă pozitivă și multă împlinire spirituală!

FECIOARĂ. Gîndește cît mai pozitiv și nu lăsa gîndurile legate de neputință să-ți acapareze mintea! Gîndurile tale pozitive vor atrage evenimente frumoase în viața ta, iar dacă încerci să le vizualizezi și să te imaginezi în ipostazele în care dorești să te afli, acestea cu siguranță vor deveni realitate. Spune-ți în fiecare dimineață „Eu pot!” și, mai devreme sau mai tîrziu, vei reuși tot ce îți propui.

BALANȚĂ. Nu încerca să îi sabotezi pe cei din jur pentru a ajunge tu în vîrful muntelui, pentru că gîndurile tale te vor sabota pe tine! Pentru a avea o karmă pozitivă, este necesar să te eliberezi de sentimentele negative de invidie sau frustrare. Ai încredere în forțele proprii și gîndește pozitiv, iar gîndurile tale bune vor atrage evenimente favorabile în viața ta!

SCORPION. Ai mai multă grijă de mintea și corpul tău! Învață să meditezi cîteva minute pe zi și să ai mai multă grijă în privința stilului de viață. Fii recunoscător pentru tot ceea ce este bun în prezent în viața ta, mulțumește zilnic și fă loc gîndurilor legate de iubire, sănătate și prosperitate, pentru că acestea se vor materializa în funcție de cît de mult crezi tu în ele!

SĂGETĂTOR. Fă cît mai multe fapte bune și vei avea o karmă pozitivă! Chiar dacă anumiți oameni vor arunca săgeți spre tine în unele momente, răspunde cu bunătate, iar toate eforturile acestora de a-ți face rău vor fi in zadar. Ba mai mult, gîndurile tale bune vor îndepărta oamenii răi și îi vor atrage pe cei cu inimă bună.

CAPRICORN. Iartă-i pe cei care îți greșesc și în acest mod îți vei vindeca la rîndul tău sufletul și te vei simți eliberat! Nu trebuie să lași loc sentimentelor de ură să se cuibărească în sufletul tău, pentru ca nu vei face decît să atragi evenimente negative în viața ta. Înlocuiește dorința de răzbunare cu cea de liniște sufletească și pace, iar acest simplu exercițiu îți va îmbunătăți considerabil viața!

VĂRSĂTOR. Ajută pe cei din jurul tău și în acest mod îți vei face un bine ție! Satisfacția pe care o vei avea pentru că acorzi ajutor unui om la nevoie va fi extrem de mare și te vei încărca de multă energie pozitivă! Ajută și poate într-un moment cînd te vei afla la ananghie, vei avea și tu nevoie de bunătatea celor din jur. Faptele bune nu se demodează niciodată…

PEȘTI. Spune adevărul, pentru că orice minciună spusă atrage după sine o alta. Minciunile vor atrage karma negativă, iar lucrurile vor începe să funcționeze prost în viața ta. Pentru a avea o karmă pozitivă este nevoie să ai o conștiință curată, așadar distanțează-te de oamenii toxici care mint și sub nicio formă nu te transforma în acel gen de om!

Sursa: yve.ro