CE SANSE AI SA FII UN GENIU, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

RAC. Nativii acestei zodii sînt foarte inteligenţi şi au o memorie extraordinară. Sînt cu adevărat sclipitori cînd vine vorba de înţelegerea şi reacţionarea cu ceilalţi. Reuşesc să comunice bine atît verbal, cît şi non-verbal, şi se deosebesc de  ceilalţi prin sensibilitate şi capacitatea de a vedea din mai multe perspective. Antoine de Saint-Exupery şi Dalai Lama se numără printre personalităţile acestei zodii.

LEU. Leii îi folosesc inteligenţa pentru a se cunoaşte şi a se înţelege. Tot ce fac nativii acestei zodii servesc scopului lor şi nu au o problemă în a-i sabota pe ceilalţi, pentru a reuşi. Nu au şanse mari să devină genii, fiind mai interesaţi de faimă şi celebritate, decît de idealuri. Alexander Fleming şi Carl Jung se numără printre minţile luminate, născute în această zodie.

FECIOARĂ. Fecioarele au cele mai mari şanse să devină genii, întrucît au o inteligenţă matematică nativă. Pot face fără probleme calcule şi ipoteze, dar sînt la fel de buni şi cînd vine vorba de înţelegerea noţiunilor abstracte. Pot fi oameni de ştiinţă şi matematicieni străluciţi, dar la fel de bine îşi pot folosi talentele şi în meseria de detectiv. Bernhard Riemann (matematician) şi Carl David Anderson (fizician) s-au născut în zodia Fecioarei.

(continuarea în numărul următor)