CE REPREZINTA INITIALA NUMELUI TAU

Popoarele antice, în special grecii, considerau că soarta unui individ era decisă de iniţiala numelui pe care părinţii îl aleseseră pentru pruncul lor. De altfel, ştiind faptul că a fost un popor destoinic şi un mare centru de dezvoltare al civilizaţiei, grecii au dezvoltat o metodă de predicţie a destinului după iniţiala numelui. Această metodă este numită artă divină şi se numeşte Onomantia.

Ce spun literele despre personalitatea noastră?

Litera A

Cei care posedă această iniţială la numele lor sînt persoane puternice, adevăraţi lideri în grupul lor, hotărîţi şi echilibraţi. Sînt destul de impulsivi în situaţii limită, uneori chiar aroganţi.

Litera B

Persoane discrete, prietenoase, înţelegătoare, dar nehotărîte, posesive şi leneşe.

Litera C

Au spirit creativ, ambiţioşi, spontani şi puşi pe treabă mai tot timpul, dar dau dovadă de nepăsare şi dezorganizare atunci cînd lucrurile nu sînt pe placul lor.

Litera D

Persoanele ce au litera D drept iniţială a numelui sînt curajoase, echilibrate, dau semne de devotament la locul de muncă şi pot fi buni lideri. Ca defect principal se poate aminti încăpăţînarea.

Litera E

Sînt buni oratori, dornici de cunoaştere şi au o latură emoţională destul de sensibilă. Le plac situaţiile noi care să îi pună în dificultate şi care să îi facă să îşi pună mintea la contribuţie în descoperirea unor soluţii îndrăzneţe chiar. Un defect ce se poate menţiona este irascibilitatea.

Litera F

Cei care sînt purtători ai iniţialei F sînt consideraţi persoane familiste, energice, de încredere şi loiale. În schimb, au tendinţa să îşi plîngă de milă atunci cînd atenţia nu este îndreptată spre ei.

Litera G

Văzuţi ca persoane perspicace, purtătorii iniţialei G sînt apropiaţi de latura religioasă. Sînt convinşi că numai ei au dreptate şi nici nu sînt încîntaţi în a asculta sfaturile celor din jur, astfel devin aroganţi şi nu atrag prea mulţi oameni în jurul lor.

(continuarea în numărul următor)