CE PUNCTE SLABE ARE ZODIA TA

Capricorn. Este semnul lui Saturn, cel organizat, ordonat, prudent şi răbdător. Capricornul este, poate, zodia cea mai ambiţioasă şi cea mai în măsură să îşi atingă ambiţiile din tot zodiacul. Dar constrîngerile la care îl supune Saturn, să fie mereu cu ochii în patru, să aştepte, să analizeze de o sută de ori… îl obligă să bată pasul pe loc, cînd alţii merg înainte. Capricornului îi este teamă de riscuri, iar slăbiciunea aceasta îl costă scump.

Vărsător. În astrologia antică, Vărsătorul era semn de Apă, purtător al miracolului care dă viaţă şi purifică. Vărsătorul răspîndeşte acest dar spre beneficiul tuturor, este un semn umanitar, generos şi idealist. Nativul zodiei are întotdeauna planuri mari, gîndeşte măreţ şi anticipează viitorul, dar are o anumită detaşare faţă de lucrurile mărunte, dar şi faţă de oamenii din jurul lui. Vărsătorul este mai degrabă interesat de binele comunităţii în general şi mai puţin de fiecare individ în parte.

Peşti. Simbolul acestei zodii este reprezentat de doi peşti care înoată în direcţii opuse, legaţi printr-un cordon ombilical. Dualismul acesta este punctul lor slab, pentru că nativul Peşti poate fi uşor influenţat de mai mulţi factori şi de mai multe persoane, ceea ce îl poate împiedica să îşi atingă scopurile. O altă interpretare a acestei slăbiciuni arată că Peştii care cîştigă pe o parte, pierd pe cealaltă…

Sursa: libertatea.ro