CE PUNCTE SLABE ARE ZODIA TA

(continuare din numărul trecut)

Rac. Semn de Apă, Racul rezonează cu lumea sentimentelor, este sensibil şi receptiv. Starea sa de spirit este schimbătoare, ca fluxul şi refluxul mării, dar tocmai în acest dezechilibru constă vulnerabilitatea sa. Sensibilitatea exacerbată în anumite momente îi împiedică să îşi impună punctul de vedere şi să îşi urmeze propriile interese.

Leu. Guvernatorul inimii şi semnul Soarelui, Leul este glorios, puternic şi invincibil… sau cel puţin aşa crede. Nativul Leu este dominator şi îşi stăpîneşte teritoriul cu mînă de fier, dar niciodată nu priveşte mai departe de propriile lui interese. Acesta este punctul lui slab, pentru că nu ştie niciodată ce obstacol sau ce duşman se poate ivi dincolo de orizonturile sale cunoscute.

Fecioară. Fire practică şi inventivă, Fecioara este apreciată pentru hărnicia ei şi pentru onestitate. Este o zodie plină de calităţi, cu foarte puţine defecte, între care aş menţiona pe cel mai răspîndit şi anume faptul că este tipicară. Dar nu aceasta o dezavantajează, ci faptul că este capabilă de sacrificii mari ca să mulţumească persoanele apropiate, iar acest lucru poate fi speculat cu uşurinţă.

(continuarea în numărul următor)