CE PUNCTE SLABE ARE ZODIA TA

Calităţile şi defectele zodiilor sînt binecunoscute, unele mai reale, altele mai puţin, dar punctele lor slabe sînt bine ascunse. Astrologii dezvăluie slăbiciunile fiecărei zodii şi oferă cîteva sfaturi. Citeşte ce puncte vulnerabile are zodia ta şi cum le poţi combate.

Berbec. Toată lumea ştie că nativii din Berbec sînt impulsivi şi nerăbdători. Ţi se reproşează adesea, nu-i aşa? Dar mai există un punct vulnerabil pe care foarte puţini oameni din jurul tău l-au descoperit. De multe ori te surprinde şi pe tine. În anumite situaţii, oricît ai fi tu de ambiţioas(ă) şi hotărît(ă), devii timid(ă). Dar acest lucru se întîmplă rar şi se pare că nu te afectează. Din contră, unii vor aprecia timiditatea drept o calitate rară.

Taur. O zodie puternică, tenace şi norocoasă. Mulţi ar vrea să se nască sub semnul Taurului. Dar şi el are punctele lui vulnerabile. Nu sînt prea multe, însă trebuie să le cunoşti bine, dacă vrei să le stăpîneşti. Lenea ar putea fi unul dintre ele, dar nu cel mai important. În schimb, tocmai teama de a nu-ţi arăta slăbiciunile este punctul tău cel mai slab. Ţii garda sus chiar şi cînd nu este cazul. În dragoste, s-ar putea să pierzi din această cauză.

Gemeni. O sumă de contradicţii, cînd bun, cînd rău, cînd vesel, cînd trist, cînd profund, cînd superficial… Cu toate acestea, nativul Geamăn este atrăgător şi îndrăgit. Este chemat la toate petrecerile, ştie să se distreze şi să îi facă pe cei din jur să se simtă bine alături de el. Dar nu toată lumea ştie că pînă şi veselul Geamăn are nevoie de momentele lui de singurătate în care nu trebuie deranjat. Sînt situaţii în viaţă în care se îndepărtează de toţi şi de toate!

(continuarea în numărul următor)