CE PROVERB SE POTRIVESTE ZODIEI TALE

(continuare din numărul trecut)

CAPRICORN. Nu există o altă zodie mai calmă decît Capricornul: nativul acestei zodii are răbdare, face totul cu precauţie, îşi oferă mereu timp din belşug ca să mediteze şi să întreprindă lucruri. Pentru că el crede cu tărie că toate realizările mari au necesitate timp şi cumpătare, vorba aia: “Nici Roma n-a fost construită într-o zi.”

VĂRSĂTOR. Îngrădeşte-i libertatea unui Vărsător şi îl vei pierde instant, pe principiul “Pasărea în colivie nu se bucură, şi de e vie.” Aproape obsesia lui faţă de libertate îi influenţează majoritatea deciziilor şi îl face deseori un caracter dificil, dar are nevoie de sentimentul libertăţii ca de aer.

PEŞTI. Sensibili din fire, Peştii trăiesc totul la intensitate maximă - ei chiar cred cu tărie în proverbul “Iubirea trece prin apă, nu-i e frică că se-neacă.” Şi nu numai cred, dar acesta este modul lor de viaţă. Fără iubire, fără iubire absolută, un Peşte se va simţi prizonierul propriei vieţi şi va suferi cumplit, deşi poate nimeni nu va observa pentru că un alt proverb specific Peştilor este “Marile dureri sînt mute.”

Sursa: one.ro