CE PACATE FACI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Nu există zodie care să nu cadă, măcar o dată, în ispită. Vezi ce păcate faci, în funcţie de zodie.

BERBEC. Nu eşti deloc o fire pioasă şi nu te gîndeşti nicio clipă la consecinţele faptelor tale în viaţa de Apoi. Din această cauză, nu ai nicio remuşcare atunci cînd nu acţionezi conform normelor religioase. Nu ai o problemă să înjuri, să consumi alcool sau ţigări şi să fii mîndru. Totuşi, ai un suflet bun, iar altruismul de care dai dovadă s-ar putea să îţi mai spele din păcate.

TAUR. Eşti un om cu frică de Dumnezeu, de aceea ai grijă să îţi ţii în frîu pornirile răutăcioase şi imorale. Nu poţi, însă, rezista în faţa unei mese copioase şi nu prea te lasă inima să o împarţi cu nimeni. Ştii că lăcomia este un păcat, iar dacă vrei să nu fii tras la răspundere de Divinitate, încearcă să îţi mai ţii în frîu aceste porniri.

GEMENI. Desfrîul, adulterul, mîndria şi lăcomia sînt doar cîteva dintre păcatele pe care le faci în această viaţă. Acum nu pui prea mare preţ pe ce se întîmplă după moarte, dar pe măsură ce vei îmbătrîni, îţi va fi tot mai greu să laşi în urmă plăcerile vieţii pe care ai trăit-o şi vei începe să visezi la confortul pe care l-ai putea găsi în Rai. Dacă vrei să primeşti un bilet de intrare, încearcă să mai înăbuşi gîndurile rele care te cuprind.

(continuarea în numărul următor)