CE OBIECTE ITI POARTA NOROC IN FUNCTIE DE ZODIA TA

(continuare din numărul trecut)

BALANŢĂ. Ca şi celelalte semne de aer, ai nevoie de talismane care reprezintă păsări. Pentru succes în afaceri, ţine la tine un simbol în formă de şoim. Pasărea colibri te ajută să urci pe scara socială, iar rîndunica îţi poartă noroc în dragoste, ca şi simbolul unui Cupidon înaripat. Ca să treci cu bine peste orice provocare e bine să ai la tine un ametist.

SCORPION. Eşti semn de apă şi îţi poartă noroc simbolul Lunii. Aceasta, ca şi apa, reprezintă subconştientul care îţi poate transmite mesaje importante dacă ştii să-l asculţi. Bijuteriile de argint în formă de stea îţi aduc noroc în viaţa profesională, iar pentru a avea succes la sexul opus ai nevoie de simboluri precum şarpele sau mărul.

SĂGETĂTOR. Ca şi alte semne de foc, ai nevoie de reprezentări ale stelelor şi soarelui. Îţi aduc noroc şi simbolurile zodiei tale, arcul şi săgeata. Dacă porţi la gît o inimă străpunsă de o săgeată ai şanse mai mari să-ţi găseşti jumătatea. Iar pentru fericire în relaţia de cuplu, poartă bijuterii din sidef.

(continuarea în numărul următor)