CE OBIECTE ITI POARTA NOROC IN FUNCTIE DE ZODIA TA

Dacă norocul te-a ocolit în ultimul timp, poate că ai nevoie de un talisman care să-l aducă înapoi. Iată ce obiecte aduc noroc fiecărei zodii.

BERBEC. Eşti un semn de foc, ceea ce înseamnă că îţi poartă noroc culorile aprinse - roşu, portocaliu - şi simboluri precum steaua, luna, soarele. Pentru femei, sînt norocoase bijuteriile cu rubine. Dacă eşti pasionată de Feng Shui, încearcă să porţi la tine simbolul Dorje - simbolul budist al tunetului.

TAUR. Zodia ta este guvernată de Venus, iar metalul favorit al zeiţei Venus era cuprul. Îţi poartă noroc accesoriile din cupru, dar orice bijuterie din metal cu pietre îţi poate aduce bogăţie, sănătate şi dragoste. În general, poartă asupra ta elemente care provin din pămînt pentru că eşti un semn de pămînt. Pentru a atrage norocul în casă, agaţă deasupra uşii o potcoavă de fier.

GEMENI. Fiind un semn de aer, ţi se potrivesc fluturii, libelulele sau păsările. Aceste simboluri „înaripate" îţi aduc popularitate, creativitate, imaginaţie şi libertate. Ca să fii mai comunicativ şi mai creativ, ţine în casă sau pe birou o pană de pasăre. Ca să alungi ghinionul, e bine să ai mereu la tine o oglindă.

(continuarea în numărul următor)