CE ITI POATE OFERI O PERSOANA, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

RAC. Nu te gîndi că vei putea minți un Rac, pentru că are o memorie extraordinară și își amintește fiecare cuvînt pe care l-ai spus și gest pe care l-ai făcut. Pentru Raci, prietenii înseamnă totul și vor fi acolo pentru ei, indiferent de ce s-ar întîmpla. Sînt persoane inteligente, cu o imaginație bogată și cu un simț al umorului savuros. Îți vor tolera foarte multe, dar cînd li se va umple paharul, nu va mai fi loc pentru tine în inima lor.

LEU. Leii sînt persoane generoase, care ar face orice pentru ca tu să fii fericit, dacă le pasă de tine. Sînt creativi și au un mod ingenios de a-și dezvălui sentimentele. Dacă vrei să te împrietenești cu cineva din această zodie, trebuie să ai răbdare, pentru că sînt foarte selectivi cu oamenii din jurul lor.

FECIOARĂ. O Fecioară nu vrea să fie prietenă cu toată lumea și nu are o problemă să își arate simpatiile și antipatiile. În general, este o persoană de treabă, dar dacă faci ceva care o scoate din sărite, nu prea va mai avea ochi pentru tine. Nu este deloc complicată și nu va cere multe, adevărul fiind tot ce are nevoie. Dacă vrei o opinie sinceră, întreabă o Fecioară, pentru că nu te va minți niciodată.

(continuarea în numărul următor)