CE II ENERVEAZA PE BARBATI IN CASNICIE, IN FUNCTIE DE ZODIA LOR

Indiferent de zodia lor, mulți bărbați își doresc o căsnicie liniștită și sînt în stare să facă multe compromisuri, doar pentru a păstra pacea. Dar cel mai bine e să afli din timp ce îl enervează pe soțul tău în viața de cuplu și să previi momentele tensionate.   

Bărbatul Berbec

Nimic nu îl enervează mai mult pe un Berbec decît rudele cicălitoare care întreabă cînd vrea să facă un copil. Dacă a devenit soț, nu trebuie neapărat să devină și tată, nu-i așa?

Bărbatul Taur

Toți nativii din Taur au nevoie de confort și liniște, așa că nu trebuie deranjați cînd vor să se odihnească. Taurul nu suportă să fie cicălit sau scos din casă tocmai cînd are nevoie de cîteva ore de relaxare.

Bărbatul Gemeni

Ar vrea ca weekend-urile să fie ca înainte de căsătorie, să se plimbe, să se distreze. Cel mai mult îl supără cînd soția îl trimite la cumpărături sau să plătească facturile tocmai în timpul lui liber.

Bărbatul Rac

Se supără peste măsură cînd nevasta pune poze cu el pe facebook, chiar dacă sînt ipostaze frumoase. Racul se simte de parcă i-ar fi violat intimitatea.

(continuare în numărul următor)