CE FAC ZODIILE CIND SINT SINGURE ACASA

Fiecare om are obiceiurile lui ciudate, dar toţi le scoatem la iveală atunci cînd sîntem singuri şi nu ne vede nimeni. Vezi ce fac zodiile cînd sînt singure acasă şi află dacă te încadrezi.

CAPRICORN. Capricornul se bucură de liniştea din casă şi se uită la seriale. Dacă a rămas singur, înseamnă că asta şi-a dorit, pentru că altfel s-ar găsi cineva să tragă de el să meargă undeva cu restul lumii. Uneori, Capricornii vor pur şi simplu să fie singuri şi să se deconecteze în felul lor.

VĂRSĂTOR. Şi Vărsătorii se bucură cînd sînt singuri acasă, dar din alte motive. Puţin exhibiţionişti de fel, Vărsătorii abia aşteaptă să fie singuri acasă ca să umble dezbrăcaţi prin casă şi să se hlizească, de parcă fac o prostie şi părinţii nu au cum să afle. Dacă se pricep la gătit, poate chiar vor surprinde familia gătind ceva bun, tot în costumul lui Adam.

PEŞTI. Ca şi Racii, Peştii se prind mai greu sau deloc atunci cînd rămîn singuri prin casă. Dacă stau cu colegi de apartament sau familia este mai puţin important. În general, atunci cînd sînt singuri acasă, Peştii îşi strigă colegii sau familia prin casă, fără să se prindă că au rămas singuri.

Sursa: libertatea.ro