CE FAC ZODIILE CIND SINT SINGURE ACASA

(continuare din numărul trecut)

Fiecare om are obiceiurile lui ciudate, dar toţi le scoatem la iveală atunci cînd sîntem singuri şi nu ne vede nimeni. Vezi ce fac zodiile cînd sînt singure acasă şi află dacă te încadrezi.

RAC. Racii sînt atît de visători şi singuratici cîteodată, încît nici nu observă dacă toată familia a plecat cu treburi. Indiferent dacă se uită la un serial, dacă citesc un volum de poezii, sau dacă aţipesc la televizor, Racii probabil că nici nu ştiu cînd sînt singuri acasă, pentru că nu interacţionează non stop cu colocatarii.

LEU. Leii nu suportă să nu fie înconjuraţi de admiratori, deci o seară singuri în casă înseamnă sfîrşitul vieţii pe Pămînt. Pentru că nu rezistă mult timp singuri în casă, plictisiţi şi deprimaţi, Leii sînt cei care ies în oraş imediat ce au rămas singuri. Nu numai că ies, dar sună şi zece prieteni, ca să se asigure de o seară reuşită.

FECIOARĂ. Fecioarele se bucură atunci cînd sînt singure acasă, pentru că abia atunci pot face ce le place lor, fără să fie judecaţi. Dacă aveţi vecini care cîntă la perie în baie, sau care dau muzica la maxim, deşi nu este vorba de nicio petrecere, atunci probabil sînt Fecioare. Cînd este singură acasă, Fecioara va cînta foarte tare melodia preferată.

(continuarea în numărul următor)