CE FAC ZODIILE CIND SINT SINGURE ACASA

Fiecare om are obiceiurile lui ciudate, dar toţi le scoatem la iveală atunci cînd sîntem singuri şi nu ne vede nimeni. Vezi ce fac zodiile cînd sînt singure acasă şi află dacă te încadrezi.

BERBEC. Cînd este singur acasă, nativul din Berbec se plictiseşte de moarte. Ce face un Berbec cînd se plictiseşte de moarte? Mănîncă ceva bun. Doar că atunci cînd este singur acasă Berbecul, nu prea există mîncare în frigider şi asta îl face şi mai irascibil şi plîngăcios.

TAUR. Leneş nevoie mare, Taurul profită din plin de momentele în care este singur acasă şi doarme de duduie pereţii. De fapt, doar cînd este singur poate şi el să se odihnească liniştit, să zacă toată ziua în pat şi să nu facă absolut nimic.

GEMENI. Nativii din Gemeni sînt destul de imaginativi şi singurătatea îi face să-şi creeze şi mai multe scenarii absurde în cap. De fapt, ei ar trebui să fie mereu însoţiţi şi să nu fie lăsaţi prea mult timp singuri, pentru că o conversaţie spumoasă le este necesară precum aerul în plămîni. Dacă sînt singuri acasă, Gemenii se gîndesc cum ar fi dacă ar fi jefuiţi, sau dacă ar veni apocalipsa cu zombi.

(continuarea în numărul următor)