CARE SINT ZODIILE CELE MAI PESIMISTE

Sînt persoane care întotdeauna văd jumătatea plină a paharului, indiferent de situaţie, în timp ce altele insistă să observe jumătatea goală a paharului. Este vorba despre veşnică dilema legată de diferenţele dintre oameni, de cum reuşesc unii să se descurce mai bine în viaţă. Află dacă zodia în care te-ai născut te îndeamnă să fii o persoană pesimistă:

BERBEC. Persoanele născute în zodia Berbec sînt mereu cu picioarele pe pămînt, au un plan de rezervă în orice moment al vieţii şi nu cedează în faţa greutăţilor. Singurul lucru care le afectează este nedreptatea, ceea ce înseamnă că se vor feri de acei oameni plini de ură şi negativism. Sînt în proporţie de 80% optimiste.

TAUR. Persoanele născute în zodia Taur fac foarte multe compromisuri pe parcursul vieţii, în special pentru persoanele dragi. Reuşesc să se descurce în orice situaţie, dar au momente cînd au tendinţa să privească doar jumătatea goală a paharului. Partea bună este că aceste persoane au o stea norocoasă, iar viaţa lor nu va fi deloc grea.

GEMENI. Persoanele născute în zodia Gemeni sînt foarte harnice şi zîmbitoare. Nu refuză nici o ofertă de muncă şi le place să viseze cu ochii deschişi. Sînt, poate, cele mai optimiste persoane pe care le poţi întîlni. Depăşesc orice situaţie dificilă şi nu cedează foarte uşor în faţa greutăţilor.

RAC. Persoanele născute în zodia Rac sînt foarte sufletiste, sensibile şi emoţionale, ceea ce înseamnă că au tendinţa să vadă doar jumătatea goală a paharului şi să cadă în depresie. Au nevoie să îşi exprime sentimentele şi să fie înconjurate de oameni puternici, alături de care au şansa să evolueze.

(continuarea în numărul următor)