CARE SINT SLABICIUNILE FIECARUI SEMN ZODIACAL IN PARTE

Este evident că fiecare dintre noi își are slăbiciunile sale. De cele mai dese ori, ele fac parte din caracterul nostru, și ne determină doar într-o mică măsură. Însă sînt și slăbiciuni majore care îi unește pe toți cei ghidați de aceeași stea. Iată care sînt ele:

1. Berbec. Cel mai vizibil defect al tău este furia. Caracterul tău impulsiv adesea îți creează probleme. Doar atunci cînd vei fi gata să rămîi unu la unu cu acest neajuns, vei putea să ai parte de armonie spirituală.

2. Taur. Punctul tău vulnerabil este nerăbdarea. Consideri că unica părere corectă este cea care îți aparține. Din acest motiv, adesea, subapreciezi oamenii.

3. Gemeni. Slăbiciunea ta este  rectitudinea exagerată. Nu poți rămîne calm și tăcut cînd știi că nu primești atitudinea corespunzătoare. Ești sincer de fire, anume această calitate te motivează să spui lucrurilor pe nume, oriunde și oricînd.

4. Rac. Trăsătura care joacă în defavoarea ta este caracterul răzbunător. Acest atribut nu te pune în cea mai bună lumină. Și de cele mai dese ori, tot tu ești cel care suferă pe urma ei.

5. Leu. Slăbiciunea ta este orgoliul. Uneori părerea ta de sine este exagerată. Acest lucru îl observă și cei din jur, motiv pentru care, oamenii încearcă să păstreze distanța.

6. Fecioară. Punctul tău slab este planificarea. Te gîndești și planifici în exces lucrurile. Uneori fantezia ta preia controlul, iar tu rămîi captiv și departe de realitate.

7. Balanță. Ceea ce ar putea fi schimbat la tine este nesinceritatea. Minți atît de subtil, încît uneori singur cazi în plasa propriilor falsități. Nu încerca să impresionezi tot timpul. Pur și simplu, fii tu însuți.

8. Scorpion. Calitatea negativă pe care o posezi este avariția. Încearcă să fii mai generos. Doar cînd oferi, poți primi. Nu ne referim doar la bani. Ideea e în ceea că tu ajungi să fii zgîrcit chiar și la emoții sau atenție.

9. Săgetător. Problema ta este egocentrismul. Tinzi să raportezi totul la tine însuți. Te consideri Alpha și Omega. În spatele unei astfel de atitudini se află o mulțime de complexe.

10. Capricorn. Elementul care nu îți prinde deloc bine este frica. Chiar dacă îți dorești mult ceva sau știi că ai dreptate, frica în fața necunoscutului te împiedică să acționezi. Trăiește momentul și asumă-ți riscuri.

11. Vărsător. Particularitatea care-ţi joacă festa este că adesea judeci. Ai instinctul de a critica oamenii pe care nu îi înțelegi și adesea nu renunți la prima impresie creată despre o persoană.

12. Pești. Slăbiciunea ta sînt iluziile. De cele mai dese ori te pierzi printre fantezii.

Sursa: psihologiadeazi.ro