CALITATILE ASCUNSE ALE ZODIILOR

(continuarea din numărul trecut)

► CAPRICORNUL îţi dă lecţii de viaţă

Munca îl defineşte cel mai bine pe ambiţiosul Capricorn, care îşi plănuieşte viaţa după reguli stricte şi nu se abate niciun pas de la drumul lui. Tenace şi puternic, bine organizat şi harnic, Capricornul are ambiţia să îşi construiască o viaţă fără cusur, o familie model şi o carieră de excepţie. De la el vei primi cele mai bune sfaturi cum să reuşeşti în viaţă, ce obiective profesionale să atingi şi cum să investeşti banii. Capricornul munceşte mult ca să ajungă pe o treaptă socială superioară şi, de obicei, reuşeşte!

► VĂRSĂTORUL urăşte compromisurile

Independent, idealist şi visător... cu toate acestea, Vărsătorul coboară pe pămînt cînd se confruntă cu probleme mai dificile. De îndată ce se hotărăşte ce drum să urmeze, nimic nu îl mai abate de la obiectivele sale. Vărsătorul nu acceptă compromisuri, mai ales în dragoste şi în carieră, iar atitudinea lui fermă poate fi un exemplu bun de urmat. Are un suflet mare şi o fire caritabilă. Îl vei vedea adesea implicat în proiectele umanitare pentru ajutorarea copiilor abandonaţi sau pentru salvarea unei specii pe cale de dispariţie.

► PEŞTII, familişti convinşi

"Trăieşte clipa!" pare să fie motto-ul Peştilor. Sînt spiritele cele mai libere şi mai active ale zodiacului, care ştiu să se bucure în egală măsură de lucrurile mărunte, cît şi de succesele mari. Peştii sînt optimişti şi te vor îndemna întotdeauna să cauţi lucrurile frumoase în viaţă, oricît de banale ţi s-ar părea. Sînt prieteni de nădejde, gata să îţi asculte necazurile şi să îţi ridice moralul. Dar, poate cel mai frumos lucru din portretul Peştilor, este devoţiunea lor faţă de familie. Ei preţuiesc dragostea familiei şi fericirea copiilor mai mult decît orice!

Sursa: libertatea.ro