CALITATILE ASCUNSE ALE ZODIILOR

(continuare din numărul trecut)

► BALANŢA, diplomatul zodiacului

Toată lumea le iubeşte pe Balanţe. Este în firea lor să fie prietenoase şi comunicative, atente şi îngăduitoare cu toţi. Balanţele ştiu să vadă partea bună din fiecare, să aprecieze calităţile şi să accepte defectele. Ele sînt mereu înconjurate de prieteni şi de susţinători, fie la serviciu, fie la petreceri. Cuceresc atenţia celor din jur prin conversaţia sclipitoare şi prin diplomaţia de care dau dovadă. De altfel, un prieten din semnul Balanţei poate fi cel mai bun sfătuitor în cazul în care te trezeşti în mijlocul unui conflict din care nu vezi nicio cale de ieşire.

► SCORPIONUL, un detectiv iscoditor

Înzestraţi cu puterea şi pasiunea lui Marte şi influenţaţi de secretosul Pluton, Scorpionii sînt greu de descifrat. Ei îşi exercită influenţa dominatoare asupra celor din jur într-un mod subtil, abia perceptibil. Ei sînt cei care trag sforile din spatele cortinei, cei care deţin controlul, dar fără să o arate. Se poate spune despre Scorpioni că sînt buni manipulatori, dar rareori îşi folosesc această abilitate pentru a face rău. Din contră, natura iscoditoare a Scorpionului îţi va deschide ochii asupra pericolelor care te pîndesc şi te va ajuta să afli adevărul.

► SĂGETĂTORUL, remediu împotriva depresiei

Direct, deschis şi onest, Săgetătorul concurează cu energia plină de pasiune a Leului şi cu iubirea de libertate a Gemenilor. Poate că prietenii lui se plîng că este adesea superficial, dar, cînd au nevoie de ajutorul cuiva, Săgetătorul lasă totul deoparte şi vine alături de ei. Cu firea lui optimistă, vede întotdeauna jumătatea plină a paharului şi te ajută să treci peste necazuri cu fruntea sus. Cînd eşti deprimat, caută compania unui Săgetător, să rîdeţi împreună cu poftă de lucrurile mărunte care te supără.

(continuarea în numărul următor)