Atac criminal al lui Dmitri Medvedev la adresa NATO: ”Luptătorii NATO să nu mai fie luați prizonieri de război, ci executați direct, astfel încît să sufere rudele din străinătate”

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fostul președinte Dmitri Medvesev, lansează un avertisment extrem de dur pentru soldații NATO, asta în cazul în care unii dintre ei vor să lupte în Ucraina. Medvedev propune ca luptătorii NATO să nu mai fie luați prizonieri de război, ci executați direct, astfel încît „să sufere rudele din străinătate”. Declarația liderului de la Moscova vine în contextul în care președintele Franței, Emmanuel Macron, nu a exclus posibilitatea ca Franța să trimită trupe să sprijine Kievul.

„Prietenii noștri din NATO au o nouă mantră. Acum ei spun colectiv că intervenția în Ucraina nu este în plan. Doar unele trupe vor intra într-o zonă de lîngă Lvov și poate Kiev pentru a ajuta Armata ucraineană. Un fel de a face menaj și organizare; instruire; aducerea unor forțe speciale de elită în unele locuri. Nimic mai mult. Implicație: oameni din țările noastre, relaxați-vă. Vor fi doar cîteva sicrie. Iar voi, rușilor, nu vă îngrijorați prea mult, nu vom face război”, a spus Medvedev, pe X.

„Doar niște brute dezvăluite care țin toată lumea pentru proști! Toate aceste organe microgenitale ale NATO trebuie să urmeze ordinele forțelor militare ucrainene și nimeni alta! În caz contrar, ei nu vor fi lăsați nici măcar într-o țară atît de jalnică și pe moarte precum Ucraina”.

”Asta înseamnă că vor deveni parte din forțele regulate care luptă acum împotriva noastră. Motiv pentru care ei pot fi tratați doar ca dușmani; și nu doar dușmani, ci ca detașamente de elită, pedepsitorii SS ai lui Hitler. Și nu poate fi decît o singură regulă pentru acești păduchi de peste mări, care, spre deosebire de nefericiții ucraineni, nu au fost nevoiți să meargă la război: să nu fie luați prizonieri! Și pentru fiecare luptător NATO ucis, aruncat în aer sau ars trebuie să existe o recompensă maximă. Și nu dau trupurile înapoi. Să sufere rudele din străinătate”, a concluzionat Medvedev.