APOCALIPSA TIMPULUI?

Soarele va răsări la Vest şi va apune la Est

În 1992, Peter Russell (fizician şi matematician britanic) vorbea despre prăbuşirea timpului din cauza faptului că schimbările se produc într-un ritm din ce în ce mai rapid. Cauza ar fi frecvenţa de vibraţie numită oscilaţia Schumann a Terrei. Oamenii de ştiinţă au descoperit, în urmă cu mai mulţi ani, că Pămîntul emite un puls care a fost comparat cu bătăile inimii, iar pînă în anul 1978, acest puls al planetei s-a menţinut constant, la aprox. 7,8 cicli pe secunda, aşa cum a fost şi în ultimii 10.000 de ani. Conform calendarului mayaş, curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de Punctul Zero, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei.

După anul 1978, oscilaţia a crescut spre 12. Se spune că cei născuţi după 1978 au creierul acordat pe noua oscilaţie şi datorită acestui lucru s-ar explica creşterea numărului de persoane supradotate, cu IQ peste medie sau cu capacităţi psihice deosebite. Specialiştii cred că Pămîntul se va opri din rotaţie, atunci cînd acest puls ajunge la 13 de cicli pe secundă. În această situaţie, Pămîntul va rămîne astfel pentru aprox. 3 zile şi apoi începe din nou rotaţia în direcţie inversă. Acest lucru va duce la o inversare a cîmpului magnetic din jurul Pămîntului, poate şi a polilor, dar ce se va întîmpla după acest moment este neclar, pentru că doar mayaşii au mai trăit un astfel de moment acum cca. 13.000 de ani.

Se presupune că haosul magnetic afectează sănătatea mintală care poate duce la violenţă. Dacă 24 de ore ale unei zile reprezintă la ora actuala 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încît la trecerea prin Punctul Zero, pe care mulţi îl situau la sfîrşitul anului 2012, ceea ce nu s-a întîmplat, 24 de ore vor corespunde la 0 ore efective. Cercetătorii spun că timpul terestru nu va mai exista, iar întreaga planetă împreună cu locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune, iar după trecerea prin Punctul Zero, Soarele va răsări la Vest şi va apune la Est.