Angajatele unei firme din Rusia sunt obligate să se dezbrace în lenjerie intimă la ieșirea din tură

Un videoclip filmat cu camera ascunsă și publicat pe rețelele sociale arată cum femeile de la o firmă din Rusia sunt forțate să se dezbrace și să fie supuse perchezițiilor corporale pentru a nu fura marfă de la serviciu.

Este vorba despre angajatele de la un depozit al companiei Wildberries, varianta rusească a Amazon, potrivit Daily Mail.

La ieșirea din tură, rusoaicele sunt obligate să rămînă în bikini și sutien înainte de a fi controlate de paznicii complexului logistic.

Potrivit sursei citate, femeile sunt trecute prin aceste percheziții umilitoare cînd își încheie turele pentru a atenua furturile de bunuri.

Paznicii depozitului se asigură că femeile nu iau articole interzise de la locul lor de muncă. Compania este condusă de oligarhul apropiat lui Putin, Tatiana Bakalchuk, în vîrstă de 47 de ani, o miliardară pornită de la zero, mamă a șapte copii și fostă profesoară de engleză.

Secretul succesului în cazul ei: legăturile strînse cu Kremlinul. 

Sursele citate susțin că femeile angajate ale Tatianei Bakalchuk din mai multe locații sunt forțate să se dezbrace în lenjerie intimă la venire și plecarea de la serviciu.

Adevărate spectacole de streaptese au loc la porțile de acces din compania rusească.

Ca să își păstreze serviciul, angajatele se conformează și își etalează lenjeria intimă la ieșirea de la serviciu.

„Muncitoarele, sub supravegherea camerelor video, se dezbracă și merg la punctul de control”, se arată într-un raport. ”Așa a găsit de cuviință conducerea companiei să lupte împotriva furtului în depozite”.