ALEGE-TI CEI MAI BUNI PRIETENI IN FUNCTIE DE ZODIE!

(continuare din numărul trecut)

CAPRICORN. Nativi din zodia Capricorn sînt cei mai realişti şi cei mai de încredere prieteni pe care îi poţi avea. Ambiţios, va aşeza lucrurile aşa încît toate aspectele vieţii să fie în avantajul lui şi al prietenilor lui. În timp, devine un prieten – protector ce îţi ghidează paşii către scopuri înalte şi reuşite mari.

Dar, prietenia unui Capricorn se cîştigă cu dificultate, acesta fiind un independent care iubeşte să facă totul pe cont propriu. Ca să fii prietenul lui, va trebui să ai răbdare şi tact pentru a-l descoperi în timp, trebuie să-i demonstrezi că nu eşti prefăcut şi că ţii la el. Vei fi supus mai multor teste, cu o luciditate caracteristică şi o intuiţie superioară celorlalte zodii. Marele defect al Capricornilor este caracterul distant, rece.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Peşti, Scorpion, Rac, Berbec.

 

VĂRSĂTOR. Prietenia unui Vărsător este bazată pe reguli clare, desprinzîndu-se rapid de influenţa emoţională atunci cînd alege sau păstrează un prieten şi ghidîndu-se după vocea raţiunii. Cu toate astea, prietenia este o formă de împlinire pentru nativul din Vărsător, prietenii lui de suflet rămîn prietenii lui pentru totdeauna. Pentru ei face sacrificii, pentru ei devine generos. În plus, numai aceştia vor reuşi să-i cunoască sufletul în profunzime, restul vor sta lîngă el pentru jovialitatea şi bunăvoinţa lui. Vărsătorul nu reuşeşte să aibă prea mulţi prieteni intimi, dar chiar şi pentru cei mai distanţi are mereu o vorbă bună, chiar cu o oarecare naivitate. Cea mai importantă calitate a unui prieten născut sub semnul astral Vărsător este capacitatea de a oferi prietenilor libertatea de a fi ei înşişi.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Berbec, Taur, Săgetător, Capricorn, Leu, Gemeni.

 

PEŞTI. Prietenul Peşti adoră să îşi împartă emoţiile şi se simte trădat dacă prietenii lui devin superficiali. Va fi o plăcere să împarţi cu un prieten Peşti orice, de la vizionări de filme la distracţii zgomotoase. Este renumit pentru calitatea de a fi un bun ascultător, îţi va sări mereu în ajutor, va empatiza cu trăirile tale…

Te va înţelege în mod real şi va căuta soluţii, cel născut sub semnul astral Peştii fiind un prieten de nădejde, implicat, prezent în viaţa ta.

Pentru Peşti prietenia înseamnă explorare, interese comune, realizări comune. Poate fi, cu uşurinţă, un prieten seducător de care ajungi dependent. Este sincer pînă la a fi naiv şi urăşte oamenii prefăcuţi. Defectul lor, atunci cînd leagă prietenii, este subiectivismul absolut, ideile fixe, starea de incertitudine pe care o exprimă, fiind schimbători şi visători, poate prea visători.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Taur, Leu, Fecioară, Capricorn.

Sursa: one.ro