ALEGE-TI CEI MAI BUNI PRIETENI IN FUNCTIE DE ZODIE!

(continuare din numărul trecut)

BALANŢĂ. Cînd vine vorba de prietenie, Balanţa este echilibrată şi iubeşte armonia, de aceea va depune eforturi şi va coopera pentru a menţine parteneriate pe termen lung. În plus, prietenia cu un nativ al semnului zodiacal Balanţă este o adevărată provocare: cu un prieten Balanţă vei călători, vei frecventa cluburi, restaurante, vei întîlni oameni aparte, vei fi în mijlocul evenimentelor de actualitate. Bun sfătuiror, semnul astral Balanţă va încerca nu numai să te protejeze, dar şi să îţi ofere un exemplu bun prin tot ce face. Un alt atuu al prietenului Balanţă constă în temperamentul său extrovertit: mereu vesel, sociabil, mereu atrăgînd atenţia celor din jur în sens pozitiv. Practic, cu o Balanţă nu te vei plictisi niciodată. Nevoia acerbă de prieteni (urăşte singurătatea) o face pe Balanţă să fie altruistă şi implicată în totalitate în viaţa lor: va suferi odată cu tine, mai ales că, instinctual, Balanţa are o afinitate pentru cei suferinzi. O relaţie de prietenie cu un nativ al acestei zodii este o binecuvîntare, mai puţin în momentele în care devine suspicios sau cînd exagerează unele declaraţii.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Leu, Săgetător, Balanţă, Scorpion.

 

SCORPION. Profundul Scorpion nu înţelege în totalitate conceptul de prietenie pentru că acesta are probleme cu încrederea, lăsînd-o (alături de gelozie şi teamă) să distrugă cele mai bune parteneriate. Cu toate acestea, Scorpionul poate deveni un prieten de neînlocuit atunci şi numai atunci cînd lasă garda jos, în aceste contexte reuşind să îşi asume angajamente pasionale. Însă, nu te aştepta de la un prieten Scorpion să depună eforturi pentru prietenia voastră – nu ştie sau nu vrea să facă sacrificii, păstrează multe secrete personale, ceea ce îl face greu de citit şi alunecos. Scorpionul îşi susţine prieteniile prin diplomaţie şi prin afecţiune. Iar dacă ajunge să ţină cu adevărat la un prieten devine altruist şi de încredere. Unui prieten Scorpion să nu-i înşeli aşteptările pentru că dorinţa lui nativă este de a se răzbuna şi, nu există o altă zodie care să deţină arta răzbunării aşa cum o face cel născut sub semnul astral Scorpion.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Taur, Balanţă, Săgetător, Fecioară, Capricorn.

 

SĂGETĂTOR. Cei născuţi sub semnul astral Săgetător iubesc mediile deschise şi educaţia rafinată, culturile exotice şi călătoriile – vei avea nevoie de o minte deschisă şi de multă energie pentru a ţine pasul cu un prieten Săgetător. Cînd ajungi să îl ai prieten, o sa fii uimit de cîtă putere are să te scoată din stările depresive: face pe clovnul numai să-ţi fure un zîmbet şi îşi va da toată silinţa să simţi că, de fapt, nu ai nicio problemă. Prietenia cu un Săgetător se învîrte în jurul principiului optimism! Mai mult, prietenul Săgetător este flexibil, tolerant, spontan. Nu va fi mereu lîngă tine, dar atunci cînd o va face îi vei mulţumi că îţi este prieten chiar şi aşa, rareori.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Berbec, Balanţă, Vărsător.

(continuarea în numărul următor)