ALEGE-TI CEI MAI BUNI PRIETENI IN FUNCTIE DE ZODIE!

(continuare din numărul trecut)

RAC. Loial pînă la capăt, Racul va oferi cămaşa de pe el pentru binele prietenului său. Iubitor, grijuliu şi priceput la a crea întîlniri călduroase în jurul unei mese atent pregătite, cel ghidat de semnul astral Rac aşteaptă, de la cei cărora le oferă prietenia lui preţioasă, dependenţă. Cînd devine cel mai bun prieten, Racul va face tot ce îi stă în putinţă ca partenerul lui să crească spiritual şi mental.

Prietenia cu un Rac se clădeşte numai pe sentimente profunde care uneori pot fi copleşitoare, dar el nu poate întreţine altfel de relaţii. Se destăinuie pînă la cea mai intimă trăire, punîndu-şi pe tavă sufletul lui, cu tot cu complexe. Este preocupat nu numai de tine, dar şi de membrii familie tale cu sinceritate şi naturaleţe. Dacă vei avea un prieten născut sub semnul astral Rac, vei fi sigur că îţi va dărui sprijinul lui cu modestie şi fără să-ţi reproşeze vreodată. Cu toate acestea, Racul se interiorizează uneori şi, cînd o face, pare distant, rece, antipatic, egoist chiar. Mai mult, nu te vei putea bucura de un prieten vesel: cei mai mulţi Raci sînt trişti din fire, melancolici sau afectaţi de tot ce îi înconjoară.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Fecioară, Taur, Gemeni, Rac, Capricorn.

 

LEU. Prietenia cu un Leu nu este tocmai una uşoară pentru că Leul va avea, instinctiv, tendinţa de a fi mereu în centrul atenţiei. Leul nu experimentează neapărat relaţii de prietenie ce implică intimităţi şi emoţii profunde – nu numai că cei mai mulţi Lei îşi sînt sieşi suficienţi, dar interiorul lor este, în general, bîntuit de suspiciuni. Ceea ce nu înseamnă că nu va fi generos, implicat, chiar creativ atunci cînd vrea să transforme prietenia voastră în ceva special, cu care să se mîndrească. Tot cel născut sub semnul zodiacal Leu este cel mai potrivit om pentru a-ţi ghida paşii către drumul cel mai bun, chiar şi uşor distant cum încearcă să se păstreze. Prietenii unui Leu sînt aleşi cu atenţie (oameni de calitate, inteligenţi, speciali) şi, de cele mai multe ori, pentru toată viaţă.

Mai mult, nativul născut sub semnul astral Leu devine un prieten extrem de generos şi de implicat, deşi despre el nu vei afla decît ceea ce îl avantajează, fiind aproape incapabil de a-şi recunoaşte slăbiciunile. Un defect al Leului în calitate de prieten este că nu reuşeşte foarte bine să empatizeze cu celălalt, iar generozitatea sa are limite bine stabilite, sacrificiul nefiind punctul său forte.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Balanţă, Berbec, Gemeni, Vărsător, Peşti.

 

FECIOARĂ. Prietenia unei Fecioare se manifestă prin grija pe care ţi-o poartă constant. Nu îţi va mărturisi ce simte, dar îţi va ordona viaţa la propriu, îţi va face curăţenie cînd vine în vizită, îţi va spăla sau îţi va găti. Acesta este modul prin care o Fecioară ştie să arate că îi pasă... Prietenul sau prietena Fecioară va fi, în plus, vocea raţiunii tale şi, implicit, omul care te va ţine cu picioarele pe pămînt. Te va accepta cu toate caracteristicile complicate, cu toate toanele şi cu toate nevoile tale, fără să i se pară că face “prea mult”. Marele defect al prietenului Fecioară este că are tendinţa de a îşi sufoca prietenii şi, dacă îi simte slabi, de a încerca să-şi impună propriile teorii despre viaţă.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Scorpion, Fecioară, Rac, Peşti, Taur.

(continuarea în numărul următor)