ALEGE-TI CEI MAI BUNI PRIETENI IN FUNCTIE DE ZODIE!

Născută cu primii oameni de pe Pămînt, prietenia pare un angajament simplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontan între persoane de acelaşi gen sau de gen diferit.

Doar pare... Comportamentul de cooperare şi de susţinere implică, la rîndul său, cunoaşterea reciprocă, stimă, afecţiune, răbdare, capacitatea de a fi prezent în viaţa cuiva în momente fericite, dar şi la greu.

Dintr-o dată, prietenia devine ceva destul de greu de cîştigat şi de întreţinut, dar tocmai de aceea ea rămîne aşa de valoroasă, indiferent de medii sociale. Sînt oameni care rămîn prieteni pînă în ultimele momente ale existenţei lor, prieteni care se bucură de fiecare moment petrecut împreună şi pe care nimic nu îi desparte. Astfel de prietenii se leagă din “n” motive externe sau ce ţin de compatibilităţi interioare, dar şi datorită influenţei astrale.

Aşadar, cu ce zodii poţi lega prietenii profunde şi trainice sau cît de bun prieten poţi fi în funcţie de semnul astral sub care te-ai născut:

 

BERBEC. Berbecii leagă prietenii trainice, fiind mereu prezent cînd ai nevoie de ajutor. De fapt, fie că eşti trist, fie că vrei să te distrezi şi nu ai cu cine poţi suna un Berbec. Nu există nicio incertitudine, îţi va răspunde cu promtitudine.

Principala caracteristică a prieteniei cu un Berbec este curajul. Este un bun sfătuitor, iar la maturitate devine responsabil şi foarte sincer. Aşteaptă de la prietenii lui lipsa de făţărnicie sau de prefăcătorie şi acelaşi respect pe care ţi-l oferă şi el. Totuşi, ai grijă la temperamentul vulcanic al celor născuţi sub semnul zodiacal Berbec: conflictele cu ei apar din senin şi sînt caracterizate prin vorbe dure. Însă, tot Berbecii sînt cei care iartă şi uită la fel de repede precum se supără.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Vărsător, Gemeni, Capricorn, Săgetător, Leu.

 

TAUR. Simplu şi afectuos, Taurul este prietenul ideal pentru mese festive, ieşiri în aer liber, petreceri în familie. De cele mai multe ori, cu un Taur te relaxezi sau te distrezi prin simpla lui prezenţă imperturbabilă. Parteneriatul cu el va avea la bază stabilitatea – nu va da niciodată bir cu fugiţii, nu te va dezamăgi şi nu te va răni niciodată, dar nici nu vei atinge alături de el cote înalte ale prieteniei.

Păstrează secretele cu sfinţenie, îţi va trata probleme cu calm, transmiţîndu-ţi puterea necesară pentru a trece peste ele şi te va implica în toate momentele importante din viaţa lui.

Cu cel ghidat de semnul Taur, poţi dezvolta o cooperare sănătoasă, dar nu extrem de profundă din cauza temperamentului său introvertit şi a tendinţei de a ascunde aspecte ale vieţii lui interioare.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Rac, Vărsător, Peşti, Fecioară, Scorpion.

 

GEMENI.  Dacă eşti o persoană sociabilă, pusă pe distracţii, vei iubi să ai un prieten Gemeni. Te va duce mereu prin locuri noi, care să te stimuleze vizual şi mental, va fi vesel, pus pe şotii, rebel...

Prietenia cu un bărbat sau o femeie născuţi în Gemeni este definită prin veselie şi curiozitate. Vei fi un prieten fericit alături de un nativ din Gemeni! Datorită inteligenţei native, Gemenii au capacitatea de a-şi stimula prietenii şi de a le oferi, continuu, viziuni inovative. Prietenii Gemeni sînt loiali, volubili, optimişti, dar uneori prea preocupaţi de propriile opinii şi prea puţin atent la ce spun şi cei din jurul lor.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Leu, Berbec, Vărsător, Rac.

(continuarea în numărul următor)

01.05.24 - 00:04
01.05.24 - 00:12
01.05.24 - 00:11
02.05.24 - 01:12
02.05.24 - 13:35
02.05.24 - 01:15
02.05.24 - 13:34
02.05.24 - 13:33
02.05.24 - 13:32
02.05.24 - 13:37
01.05.24 - 00:07
03.05.24 - 00:29
01.05.24 - 00:06
03.05.24 - 12:22
03.05.24 - 12:37