ZODII IMPOSIBIL DE INTELES, INDIFERENT CIT DE BINE CREZI CA LE CUNOSTI

Trebuie să recunoaștem că este incredibil de frustrant atunci cînd acțiunile sau intențiile noastre sînt interpretate greșit și atunci cînd cei din jur nu înțeleg adevăratul sens al cuvintelor și faptelor noastre. Acest lucru poate fi cauzat și de zodia în care ne-am născut. 

Există cîteva zodii destul de dificil de înțeles, fie că preferă să nu se exteriorizeze, fie sînt mai secretoase, fie așa este firea lor, chiar nu îți doresc ca cei din jur să înțeleagă tot ceea ce ei gîndesc și întreprind. Iată care sînt acestea:

RAC. Nativii Rac sînt cunoscuți pentru faptul că își schimbă destul de des dispoziția, însă uneori este foarte dificil să îți dai seama exact ceea ce îi deranjează. Nativii Rac trec foarte greu peste lucrurile care îi afectează cu adevărat, însă acest lucru nu este mereu evident. Familia reprezintă una dintre principalele surse de anxietate pentru nativii Rac, iar problemele familiale stau de multe ori la baza schimbărilor de stare și de comportament. În plus, nativii Rac depășesc cu greu momentele dificile pe care le-au avut în trecut, precum o despărțire sau o greșeală care le-a afectat reputația. Pentru a înțelege cu adevărat un nativ Rac trebuie să conștientizezi faptul că aproape orice face acesta este cu intenții bune și vine din inimă.

SCORPION. Principalul motiv pentru care este atît de greu de înțeles un nativ Scorpion este faptul că el nu își dorește ca acest lucru să se întîmple. Scorpionii sînt oameni complecşi și au tendința de a fi secretoși și manipulatori. Sînt foarte pasionali în toate aspectele vieții lor și pun mult suflet în orice lucru pe care îl realizează. Mai mult chiar, nativii Scorpion vor recunoaște că pot deveni răzbunători sau obsedați de anumite lucruri și vor face orice le stă în putință pentru a duce la bun sfîrșit toate lucrurile pe care și le impun. Va fi foarte dificil să înțelegi o persoană căreia îi plac conflictele, însă acesta este adevărul despre nativii Scorpion. A lupta pentru ceva în care cred cu adevărat, indiferent dacă au sau nu dreptate, acesta este momentul în care nativii Scorpion se simt împliniți.

VĂRSĂTOR. Nativii Vărsător sînt misterioși, o adevărată enigmă. Este foarte dificil să înțelegi în totalitate persoanele născute în această zodie deoarece fie nu își exprimă emoțiile, fie sînt atît de inteligenți încît nu pot fi înțeleși de toți ceilalți. Nativii Vărsător sînt independenți și nu cred că au de ce să ofere explicații și, chiar dacă cei din jur nu îi înțeleg, pe ei nu îi interesează. Persoanele născute în zodia Vărsător vor ca cei din jur să se ridice la nivelul lor și nu ca ei să fie obligați să coboare. Se enervează ușor, devin frustrați atunci cînd se văd obligați să își încetinească ritmul pentru ca astfel să poată fi înțeleși de cei din anturajul lor. Nu ar trebui să te mire dacă nativul Vărsător va recurge și la anumite metode nu tocmai tradiționale pentru a face ca toate lucrurile să fie în favoarea lui.

PEȘTI. Este foarte ușor să înțelegi greșit o persoană născută în zodia Pești deoarece acești nativi sînt mereu preocupați de a face cît mai multe lucruri creative, iar tot acest proces are loc în capul lor. În loc să își exprime sentimentele prin cuvinte, nativii Pești preferă își petreacă timpul într-un mod util, creativ. De multe ori ei pot părea mofturoși, nervoși și avînd dese schimbări de dispoziție, însă acest lucru nu are legătură cu cei din jur. Pur și simplu așa este firea lor. Este ușor să rănești un nativ Pești, însă nu te aștepta ca acesta să își exteriorizeze sentimentele sau să vorbească despre ele cu o altă persoană. Se vor consuma în interior, însă acest lucru le va influența comportamentul.

GEMENI. Tocmai pentru că este atît de dificil să înțelegi un nativ Gemeni, dar și lucrurile care îi motivează, multă lume preferă să dea vina pe natura duală a acestui semn zodiacal, însă acest lucru este greșit. Nativii Gemeni pot oscila destul de repede între diferite stări și își pot schimba comportamentul chiar și de la o oră la alta. Trebuie reținut faptul că nativii Gemeni detestă plictiseala și acest lucru le poate influența acțiunile. Totuși, dacă vei încerca să te relaxezi atunci cînd ești în preajma lor, toate lucrurile vor fi excelente. Nu trebuie să înțelegi pe deplin un nativ Gemeni pentru a te bucura de compania lui.

Sursa: elle.ro