VLAD FILAT SUSŢINE CĂ DECLARAŢIILE LUI VEACESLAV IONIŢĂ SÎNT O MINCIUNĂ

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) Vlad Filat a calificat declaraţiile făcute astăzi de Veaceslav Ioniţă drept “minciună şi răzbunare”.

Filat a afirmat că nu are nicio atribuţie la schemele descrise de Ioniţă. “Regret faptul că Ioniţă s-a lăsat folosit într-un proces de destabilizare a situaţiei interne din Republica Moldova. Am mai avut parte de acuzaţii false, atacuri la adresa mea, care nu s-au adeverit ulterior. Sînt sigur că insinuări de acest gen vor mai fi în perioada imediat următoare, odată cu intrarea în campania electorală”, este menţionat în declaraţia lui Vlad Filat remisă presei.

Potrivit acesteia, la 19 august curent, Biroul Politic Central al PLDM i-a retras lui Ioniţă suportul politic, “ca urmare a acţiunilor sale de sabotare economică a Republicii Moldova, iar la prima şedinţă a Legislativului în noua sesiune urma să fie demis din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru economie, buget şi finanţe”.

Veaceslav Ioniţă a afirmat astăzi că a descoperit o schemă frauduloasă la Banca de Economii în care ar fi implicat Vlad Filat.

Sursa: Moldpres