Michael Moore: Donald Trump va iesi din nou Presedinte

Producătorul de film Michael Moore spune că Donald Trump va ieşi din nou Preşedinte. Moore a fost printre puţinii observatori politici care a prezis victoria lui Trump în 2016, potrivit mediafax.

Producătorul de filme documentare Michael Moore a avertizat că Donald Trump pare să se afle în aceeaşi situaţie ca şi în 2016, atunci cînd nimeni nu îi dădea şanse, dar a cîştigat în faţa lui Hillary Clinton.

„Îmi pare rău că trebuie să prezint din nou realitatea”, a spus el.

Moore, care a fost unul dintre puţinii observatori politici care au prezis victoria lui Trump asupra lui Hillary Clinton în 2016, a spus că „entuziasmul pentru Trump este peste limite” în statele cheie, în comparaţie cu candidatul Partidului Democrat, Joe Biden.

„Sunteţi pregătiţi pentru o victorie a lui Trump? Sunteţi pregătiţi mental să fiţi din nou depăşiţi de Trump? Vă complăceți în certitudinea că Trump nu poate cîştiga?”, a scris Moore pe contul său de Facebook.

„Echipa lui Biden tocmai a anunţat că va vizita o serie de state, dar nu Michigan. Suna familiar?”, a mai scris Moore, făcînd referire la faptul că, în 2016, Hillary Clinton a făcut eroarea de a evita unele state care s-au îndreptat apoi către Trump.

„Vă avertizez cu aproape 10 săptămîni înainte. Nivelul de entuziasm pentru cei 60 de milioane din baza lui Trump este peste limite! Pentru Joe, nu atît de mult”, a adăugat el mai tîrziu.

Într-un alt mesaj, regizorul a îndemnat pe toată lumea să ia atitudine. „Nu lăsaţi pe mîna democraţilor să vă scape de Trump. Trebuie să scăpaţi singuri de Trump. Trebuie să ne trezim în fiecare zi pentru următoarele 67 de zile şi să ne asigurăm că fiecare dintre noi va scoate o sută de oameni la vot. Acţionaţi acum!”, a scris regizorul.