CEA MAI BUNA SI SANATOASA GUSTARE IN FUNCTIE DE ZODIE

Așa cum zodiacul ne oferă diverse indicii despre sănătatea și tonusul nostru, ne poate ajuta să alegem și cea mai bună gustare potrivit zodiei. Fiecare dintre noi avem anumite nevoi nutriționale și propriul nostru metabolism, dar astrologii consideră că personalitatea noastră și indicațiile despre sănătate din zodiac ne pot ajuta să alegem cea mai sănătoasă și potrivită gustare.

Firea Berbecului ne spune că este un mare amator de picanterii, iar gustările puțin iuți și sărate sînt pe placul lui sau al ei. Dar, în loc de mezeluri picante, ar fi mai bună o gustare cu brînzeturi.

Taurii apreciază foarte mult mîncărurile gătite în casă, la foc pe îndelete, savuroase și ușor condimentate. Pentru ei, mîncarea trebuie să aibă gust bogat, iar desertul se servește după fiecare masă. Dar mai bune ar fi brioșele cu fructe, decît o prăjitură cu multă cremă.

Nativilor Gemeni, n special femeilor, le plac combinațiile de dulce cu sărat. Însă țin și la silueta lor. Dacă ești născut în Gemeni, cea mai bună gustare pentru zodia ta ar putea fi o porție mică de popcorn, cu un strop de sare.

Racii au nevoie de gustări delicioase, cremoase și dulci pentru a le satisface nevoia de confort. Însă prăjiturile pline de crème nu țin deloc cu silueta lor. Poate că o porție mică de înghețată ar fi mult mai potrivită pentru o gustare dulce.

Leul este mare amator de gustărele răcoritoare și dulci. Doar o porție simplă de înghețată nu este suficientă pentru el. Trebuie să mai aibă frișcă și o cireașă în vîrf. Mai bine ar fi doar o limonadă rece cu lămîie, mentă și flori colorate.

Se știe că nativii Fecioare sînt foarte atenți cu sănătatea, așa că nu prea vezi în meniul lor mîncăruri grase și sărate. O gustare pentru zodia Fecioară ar putea fi o salată de fructe, stropită cu lămîie, fără niciun strop de zahăr.

Nativii zodiei Balanță sînt destul de echilibrați și atunci cînd își aleg mîncarea. Ei știu să îmbine aromele și sînt destul de atenți la silueta lor, mai ales femeile. Însă ciocolata este plăcerea lor cea mai mare. O gustare bună ar fi cîteva migdale învelite în ciocolată.

Scorpionii sînt pasionali și profunzi, dar destul de secretoși. Mulți dintre ei, iubesc preparatele savuroase și puternic condimentate. O porție de alune picante, cu sare, curry, paprika sau piper ar fi potrivite pentru o gustare rapidă după amiaza.

Săgetătorii sînt mari iubitori de aventură, iar gusturile lor excentrice se regăsesc și în alegerea mîncărurilor preferate. O gustare dietetică ar putea fi sushi, dar nu vor refuza nici o salată de pește cu legume crocante și picante.

Pentru Capricorn mîncarea trebuie să fie sățioasă, zodia care iubește cel mai mult preparatele din carne. O plăcintă cu carne și ciuperci ar fi cea mai potrivită gustare între mese, dar trebuie să se oprească la o porție mică.

O zodie sociabilă și veselă, Vărsătorul pune accentul pe mesele cu prietenii și cu familia. Nu le place deloc să mănînce singuri. Chiar dacă iau o gustare la birou, vor cumpăra o cutie de alune sau biscuiți crocanți pentru a o împărți și cu colegii. În ceea ce privește silueta, nu prea țin ei cont de kilograme.

Cînd vine vorba de o gustare, Peștii nu se opresc la ceva simplu și dietetic. Trebuie să fie ceva dulce, parfumat și cremos, să le ofere un strop de reverie cînd iau o pauză de la muncă. O tartă cu vanilie sau un cheesecake cu ciocolată ar fi pe placul lor!

Sursa: libertatea.ro