ZODIILE DE CARE SA TE FERESTI IN VIATA

(continuare din numărul trecut)

Oricît ai fi de calm şi de înţelegător, tot vei găsi persoane care te vor scoate din sărite. Vezi de cine ar trebui să te fereşti, în funcţie de zodie.

RAC. Eşti atît de cald şi de iubitor, încît nu ai crede că cineva ar fi dispus să îţi facă rău. Mai mult realism nu ar strica, mai ales că au fost destule situaţii în care ai avut de suferit pentru că ai fost prea credul. Oricine te poate transforma într-o potenţială victimă, dar este bine să te fereşti de Peşti şi Scorpion, pentru că sînt mai cruzi decît alte zodii, nu vor avea milă pentru tine.

LEU. Trăieşti în lumea ta şi ai impresia că te invidiază toată lumea, aşa că eşti pregătit să faci faţă oricărei situaţii. Adevărul este că oamenii nu te cred atît de cool precum ai crede, dar le place să fie în preajma ta pentru că îi faci să mai uite de probleme. Fereşte-te de Fecioară! Ştie cît eşti de dornic de atenţie şi se va distra copios pe seama ta, făcîndu-te să crezi că eşti un star şi abandonîndu-te!

FECIOARĂ. La cît eşti de critic, întrebarea este cine ar trebui să se ferească de tine? Nu îţi este teamă de nimeni şi ai ce îţi trebuie pentru a-i pune la punct pe cei care îţi dau bătăi de cap. Ai, însă, un punct sensibil – nu suporţi mizeria, iar dacă cineva vrea să te enerveze, nu trebuie decît să facă dezastru pe biroul tău sau în camera ta. Săgetătorul este cel mai dornic să îţi strice echilibrul!

(continuarea în numărul următor)