ZIUA IN CARE TE-AI NASCUT ITI ARATA CIT NOROC AI IN VIATA

Luni, miercuri sau duminică, ziua în care te-ai născut are și ea o influență asupra destinului tău, alături de astre, zodii sau numere predestinate. Verifică în ce zi a săptămînii ai venit pe lume și află cît noroc ai în viață.

(continuare din numărul trecut)

Joi. Aflată sub puterea lui Jupiter, ziua de joi aduce veselie, optimism și le dă nativilor puterea de a trece peste toate cu capul sus. Persoanele născute joi au o porție mare de noroc în viață și știu cum să speculeze șansele pe care le primesc. Pun mult suflet în tot ceea ce fac, iar acest lucru îi ajută să obțină cam tot ceea ce doresc.

Vineri. Este ziua lui Venus, astrul iubirii, al plăcerilor, dar și al banilor. Cei născuți vinerea sînt printre cei mai norocoși nativi. Sînt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Singurul lor mare defect este lenea, din cauza căreia ar putea rata oportunități rare.

Sîmbătă. Guvernați de Saturn, nativii care vin pe lume sîmbăta, sînt deosebit de inteligenți, calculați, prudenți și mult mai maturi decît vîrsta. Nu au parte de noroc tot timpul, dar știu ce alegeri să facă, pentru a ieși mereu în avantaj. Faptul că sînt muncitori și bine intenționați, îi ajută să fie apreciați și sprijiniți de cei din jur.

Duminică. Dacă ai venit pe lume într-o zi de duminică, te afli sub protecția Soarelui, astrul care încurajează talentele artistice, gîndirea nonconformistă și creativă. Se spune că persoanele născute duminica sînt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață. Rareori vor eșua în ceea ce vor să realizeze.

Sursa: libertatea.ro