ZILE NOROCOASE IN 2016, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

SĂGETĂTOR. Dragostea este cuvîntul care definește anul 2016 pentru Săgetător. Vei trăi acea iubire pe care o aștepți de mult și despre care ai citit doar în romane: profundă și care-ți oferă sentimente de siguranță și apartenență unice. De asemenea, va fi anul în care vei trăi experiențe pentru prima oară: poate prima căsătorie, primul copil, prima casă etc. Zilele tale norocoase din 2016 sînt: 26 iunie, 19 noiembrie, 10 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an: 26 septembrie

CAPRICORN. 2016 este anul în care ai putea să-ți găsești marea dragoste sau ai putea să călătorești foarte mult. Nici aspectele legate de casă nu sînt neglijate – e posibil să apară schimbări majore, care vor fi mai mult decît binevenite – fie vei cumpăra o casă, fie vei primi una moștenire sau prin alte parteneriate. Zilele tale norocoase din 2016 sînt: 3 aprilie, 27 septembrie, 20 octombrie, 12 noiembrie, 3 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an: 8 octombrie.

VĂRSĂTOR. În sfîrșit, munca pe care ai depus-o în ultimii ani în atîtea proiecte își va arăta roadele în 2016. Mai mult, va fi anul în care te vei bucura de o călătorie în locuri îndepărtate pe care o visezi de mult sau chiar vei pleca pentru a te muta în altă țară. Un an perfect pentru cariera ta și pentru ascensiunea profesională meritată și așteptată. Zilele tale norocoase din 2016 sînt:  11 august, 1 septembrie, 4 octombrie, 7 octombrie. Cea mai norocoasă zi din an: 27 septembrie.

PEȘTI. Anul acesta, cariera ta va ajunge la un nou nivel. Toate eforturile tale din ultima vreme vor da, în sfîrșit, roade și te vei bucura de succesul profesional mult dorit. Cît despre luna în care zodia ta este favorizată, pregătește-te pentru martie! Va fi uimitoare! Zilele tale norocoase în 2016 sînt: 26 martie, 11 august, 9 septembrie, 19 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an: 26 septembrie.

Sursa: libertatea.ro